loading...
Издвајамо Русија

КАД ПОДВИКНЕ КОЗАЧКИ ГЕНЕРАЛ: Ево шта чека оне који су против Путина! (ВИДЕО)

Врховни атаман Уније руских козачких трупа у иностранству и Козачки генерал Виктор Ратиев обећао да лично ражаловати и изшибати оне који не воле руског председника Владимира Путина.

„Не дај боже да неко нешто каже  против председника Путина! То није Козачки. Козаци су увек били за веру, цара и отаџбину. Данас имамо цара Путина. А он је само један, и спашава Русију „, – рекао је атаман Ратиев.

https://youtu.be/AnbqL7Ivkno

Отворено писмо Обами

Козачки Атаман одлучио је 2014. да се по угледу на своје претке обрати љутом непријатељу, генерал се том приликом америчком “султану“ обратио блажим тоном него запорожачки козаци Мехмеду али са истом поруком. Он је у писму апеловао на Обаму, којег је назвао Обамушка и упозорио га да “не мучи муку,“ док она не почне да га мучи и скренуо  му пажњу да Русија није Југославија, ни Сирија, ни Либија, као ни Афганистан или Ирак.

Писмо козака из Запорожја турском султану

Теби турска сатано, брате и друже црног ђавола, секретару Луцифера самог, поздрав. Којег си ти ђавола витез, маму ти твоју? Твоје армије се не бојимо уопште, на земљи и на мору у нашим чајкама борићемо се против вас сотона до последњег.

Ти некрсту, звери Вавилона, скрнавитељу светог Јерусалима, јебачу коза из Александрије, свињска главо Египта (Доњег и Горњег), јерменска свињо и татарски јарче, коњокрадице из Канајамета, зликовче из Анадолије, унуче ђавола лично, будало, ти свињски брабоњче, магарећа гузице и кловне из Хада, месарско псето, некрштена волино, нека ђаво носи тебе и све Турке.

То је све што ми козаци имамо да кажемо, гадан си и својој мајци, а куд хришћанима да владаш. Датум не знамо, јер календар немамо, месец је на небу, година у књизи, нама је исти дан овде ко и теби тамо. Ти и твоји Турци нас можете пољубити у дупе.

 

Извор: Ослобођење