loading...
Издвајамо Русија

ПУТИН НАРЕДИО:Припремите војску за рат са САД ако Хилари победи на изборима!

Према извештају руског министарства одбране, председник Путин је изјавио на састанку са командантима ваздушних снага, када им је наредио да убрзају постављање сателита раног упозорења, да се спреме за рат уколико Хилари Клинтон постане председница.

Владимир Путин (фото:ЈуTјуб)
Владимир Путин (фото:ЈуTјуб)

Одлука председника Путина да лансира ракету класе Ангара са Плесецк авиодрома до краја децембра заједно са новим сателитима раног упозорења пре него што нови амерички председник преузме канцеларију у јануару 2017. године јесте директан одговор на активирање америчке војске на западном фронту у Румунији, где је пре неки дан активиран ЕПАА ракетни систем који Русија сматра директном претњом.

Пошто је председник Путин већ наредио нагомилавање војске на западном фронту у јануару с циљем одговора на агресију Обаминог режима и НАТО-а против Русије, стручњаци у Кремљу упозоравају да је чињеница да је ЕПАА ракетни систем усмерен против Русије.

Пошто Обамин режим и НАТО упорно шаљу своју војску у источну Европу ради спровођења војних маневара на граници са Русијом, председник Путин је приморан да пошаље три нове дивизије (око 40.000 војника) као одговор на то.

Председник Путин страхује да би то нагомилавање војске могло да прерасте у рат уколико Хилари Клинтон постане нова председница САД.

С друге стране се налази амерички милијардер и пословни тајкун Доналд Трамп, за ког се наводи да би могао да ослободи Америку из циклуса сталног ратовања, али и који нимало не одговара европским лидерима.

Непознато је да ли ће Трамп бити у могућности да порази Хилари Клинтон, али чињеница је да му Обамин режим то нимало не олакшава. Тренутна влада САД покушава да сакрије све шокантне злочине Клинтонове и за сада успева у томе.

Извор:Wебтрибуне.рс

loading...