loading...
Издвајамо Русија

ПУТИН ОБЈАВИО РАТ ЕЛИТИ (NWO): Руске тајне службе заустављају Хилари Клинтон!

Америчка председничка кампања се претвара у партију покера са високим улозима при чему Трамп стално диже улог, а Хилари се нада да ће имати јаче карте. Међутим, у овој игри се налази још један играч, Владимир Путин, а његова рука је пуна кечева.

Према наводима из Кремља, Русија је у поседу преко 10.000 мејлова Хилари Клинтон захваљујући румунском хакеру познатом као Гучифер (Марсел Лехел Лазар).

Овај румунски хакер који је успео да хакује два мејла председника Буша и његових врховних саветника, укључујући и тадашњу секретарку Клинтон, тренутно се налази у румунском затвору где служи своју казну.

Оно што је нарочито интересантно јесте да су мејлови које је Клинтонова добила послати на њен чувени лични мејл.

Гучифер је у марту 2013. године проследио хаковане мејлове послате Клинтоновој на приватну адресу светским новинским организацијама, укључујући руске медије Правда, Москва Тајмс и РТ.

Дакле, Кремљ је знао за лични мејл Клинтонове још у марту 2013. године док га је она још користила и док мејнстрим медији још нису имали појма о томе.

Кремљ поседује један од најнапреднијих програма за сајбер-обавештајство у свету. Да ли стварно мислите да они нису искористили информацију да Клинтонова користи лични мејл који није баш најбоље заштићен? Заправо, Кремљ данас поседује преко 10.000 мејлова који су послати Хилари Клинтон.

Иако мејнстрим медији још увек не могу да се договоре око тога да ли је мејл налог Клинтонове илегалан или не, Путин би у сваком тренутку могао да се умеша и упропасти њену каријеру једном за свагда.

Извор:Wебтрибуне.рс