loading...
Русија

ПУТИН ПОРУЧИЛО ЗАПАДУ: „Не мењамо Крим за укидање санкција“!

Владимир Путин (фото:kremlin.ru)

„Предлог да Крим `заменимо` за укидање санкција, који су изнели амерички конгресмени, је нека врста класике, која показује однос америчке владајуће класе према преосталом свету“, истакао је Франц Клинцевич, члан Савета Федерације за одбрану и безбедност.

Конгрес САД је од конгресмена примио предлог о укидању „рестриктивних мера“ против Русије, ако Москва пристане да Крим „врати“ под контролу украјинских власти.

– Русија не намерава да склапа никакве погодбе о будућности Крима, његова судбина је одређена дефинитивно и неповратно, изјавио је Клинцевич, а преносе руски медији.

– То показује и њихову веру у свемоћ санкција управо зато што су оне америчке, као и одбијање да схвате да не може све да се купи новцем „и покушај да се успут намагарчи супротна страна, којој се предлаже да оно што нема цену замени за шарену лажу“, додао је овај руски политичар.

Подсетимо, САД оптужују Русију за „анексију Крима“ и „војну интервенцију на истоку Украјине“. Москва је више пута изјавила да је Крим ушао у састав Русије на основу законитог референдума.

Извор:интермагазин

loading...