loading...
Издвајамо Русија

ПУТИН ТВРДИ: Илуминати желе да започну Трећи светски рат!

Председник Владимир Путин је одлучан у својој намери да уништи Илуминате и описује уништење ове најтајније светске организације као „најважније наслеђе“ које иза себе може оставити.

Према изворима из Кремља, он сматра да Илуминати помоћу ислама покушавају да започну Трећи светски рат.

У Русији постоји изрека која у слободном преводу значи „Ако не разумете прошлост, нећете моћи да разумете садашњост, нити да обликујете будућност“. Путин се води управо овом изреком. Наводи се да он проучава историју Илумината како би могао да схвати који су њихови планови и да их уништи из корена пре него што буде прекасно.

Интересантно је да је Албер Пајк, врховни члан Илумината, поборник Луцифера и генерал на страни Конфедерације у америчком грађанском рату, предвидео будуће светске ратове. Он је крајем 19. века отворено изјавио да ће ислам бити централна компонента Трећег светског рата и да ће Илуминати сукобити ислам и Запад.

Сведоци смо тачног предвиђања Алберта Пајка, који је 1871. године написао свом пријатељу писмо у ком наводи да ће за више од 100 година почети да се остварује његов план по ком ће Илуминати увести тоталитарну диктатуру над човечанством, а након чега ће Антихрист постати владар света.

Пајк је у том писму такође детаљно предвидео прва два светска рата:

„Циљ Првог светског рата јесте да Илуминати збаце цара у Русији и направе од те државе тврђаву атеистичког комунизма“.

Три светска рата су испланирана још 1871. године: Трећи светски рат само што није почео баш на локацији која је предвиђена

„Други светски рат ће се водити из два разлога: Да би се успоставила држава Израел и да би се проширила контрола комунизма над Европом“.

„Трећи светски рат ће настати због разлика између политичких циониста и лидера исламског света“.

Према Пајковим речима, ислам ће бити централни фактор у паду Запада. Ислам ће се затим десетковати, што ће довести до ширења нове религије – луциферијанизма. Сви муслимани на свету ће се пребацити на ту нову религију, предвидео је Пајк.

Ислам је само алат Илумината којим се треба уништити постојећи светски поредак, а његова примена је почела 2001. године са уништењем Светског трговинског центра.

Од тада је ислам средство које се користи сваки пут када треба изазвати кризу.

Илуминати желе да верујете да је проблем у исламу. Они желе да не видите истину, а то је да Илуминати користе ислам како би остварили свој коначни циљ и створили нови светски поредак.

Само разумевањем историје Илумината можемо разумети садашњост и спречити да Илуминати обликују будућност људи.

 

Извор:Wебтрибуне.рс

loading...