loading...
Издвајамо Србија

ПУТИН УПОЗОРАВА СРБЕ: Американци спремају хаос у Србији!

САД ће по сваку цену покушати да у Београду сруше власт која одбија да уђе у НАТО и уведе санкције Русији, упозорио је руски председник Владимир Владимирович Путин најближе сараднике прошле недеље на састанку у Кремљу.

Путин је затражио да се максимално помогне Србији како би успела да се одупре притисцима. Информер је потврду те информације добио у више обавештених дипломатских извора.

– Руска Федерална служба безбедности (ФСБ) дошла је до поузданих информација да Американци финансијски помажу опасне планове. Постоје обавештајни подаци да се у Србији, али и у земљама у окружењу, спремају сценарији такозваних обојених револуција – преноси саговорник Информера из једне амбасаде. Према његовим речима, политичке кризе које се изазивају у Србији, Републици Српској, Македонији и Црној Гори имају циљ да се Русија истера с Балкана.

– Американци ће на све начине, па и изазивањем сукоба на улици, покушати да збаце или знатно ослабе Вучићеву власт, која неће у НАТО, а упорно се противи и увођењу санкција Русији – објашњава извор Информера, додајући да ће, кад се имају у виду ове информације, многе приче из Србије добити прави смисао:

– А шта ћемо ако се испостави да „фантомско“ рушење објеката у Савамали има везе са странцима?! Шта ћемо ако се покаже да иза лажи о изборној крађи стоје спин доктори плаћени са Запада?! – набраја извор листа Информер.

Нико из власти није хтео ово да коментарише. Новинар Мирослав Лазански оцењује да има иностраних притисака.

– Жеља је да Београд промени став према НАТО и да се удаљи од Русије. Пошто притисци нису успели, неко сматра да ће изазивањем хаоса то постићи – истиче Лазански.

 

Извор:Информер

loading...