loading...
Издвајамо Русија

ПУТИН:Запад нам не може ништа,злато подржава рубљу више него било коју валуту на свету!

Русији санкције не сметају: Рубљу злато подржава више него било коју валуту у свету.

Председник Путин верује да је западна спољна политика усмерена на „задржавање“ Русије и наводи да је Вашингтон штампарија неподржаног новца.

Он често наглашава да се Русија више пута у својој историји опоравила из великих криза да би налетела на нови изазов Запада. Путин је рекао да Запад осликава Русију у негативном смислу чим она стане у сукоб са њиховим интересима. „Чак и за време Јељцина, када је Запад по први пут похвалио доброг и демократског руског лидера, означили су га као алкохоличара чим се усудио да брани унитарност Југославије“, рекао је Путин.

Данас се Русија опоравља од сакаћења које је преживела деведесетих година и поново се суочава са задржавањем од стране Запада.

Путин истиче да су САД одбациле златни стандард пре неколико деценија и да сада само штампају новац без икаквих последица пошто су постали суперсила након Другог светског рата и нико не може да им стане на пут.

Он каже да Русија не треба да се такмичи са САД, већ само да мирно спроводи своју агенду, без обзира на то што се САД поново труде да угрозе Русију обарањем цене нафте. Обарање цене нафте јесте умањило вредност рубље, али чињеница је да Русија сада добија више рубљи приликом размене, те се буџет Русије заправо увећао.

Путин је рекао да таква ситуација једино не одговара оним компанијама које тргују преко мора. Санкције штете Русији, али нису убитачне, истакао је он, као и да више штете оним државама које су увеле санкције Русији.

 

Извор:Wебтрибуне.рс

loading...