loading...
Издвајамо Свет

РУСИ ШОКИРАЛИ ЦЕО СВЕТ – Открили ко је заправо Трамп и чији је играч!

Према најновијем извештају руског Савета безбедности, лидери америчке елите су у шоку и страху пошто је Доналд Трамп успео да успостави контролу над преосталим америчким медијским гигантима.

Заправо, извештај наводи да масонске снаге на челу са Доналдом Трампом преузимају контролу над САД, као и да су те исте снаге у понедељак, 25. априла, поткупиле још један мејнстрим новински сервис америчке елите, чиме ће Трамп постати власник скоро 75% америчких медијских компанија.

Преузимање мејнстрим сервиса Трибјуне Паблишинг је покренула Трампова компанија Џенет Компани која је такође власник популарних новина Ју-Ес-Еј Тудеј.

Ипак, наводи се да је главна сила иза преузимања овог новинског сервиса Алден Глобал Кепитал, најтајнији хеџ фонд на свету.

Алден Глобал Кепитал је основан 2007. године отворивши канцеларије широм света, али се о овом фонду не зна много јер је његов мистериозни власник, Рандал Смит, један од најтајновитијих људи у Америци који није одржао ниједан интервју од осамдесетих година прошлог века и чију фотографију нико не може да набави.

Извештај Федералне безбедносне службе (ФСБ) о Рандалу Смиту наводи да он има 73 године и да је шездесетих година дипломирао у Школи за финансије и трговину Вартон у Пенсилванији, где је такође био ментор тадашњем будућем колеги Доналду Трампу.

Да бисмо у потпуности схватили повезаност са Смитом и школом Вартон, потребно је да објаснимо да је ту школу основао Џозеф Вартон, један од најмоћнијих америчких индустријалаца 19. века, посвећени масон и подржавалац председника Вилијама Мек Кинлија (који се залагао за америчко-руски савез како би се Америка ослободила Британског царства), али и поборник америчког економског протекционизма спрам споразума о слободној трговини.

Иако је школа Вартон у протеклих 8 деценија променила своју првобитну оснивачку идеологију, наводи се да је срж те идеологије пренета на одабране студенте масонских породица, као што су Рандал Смит и Доналд Трамп.

Аналитичари ФСБ-а су навели да је Доналд Трамп 2007. године започео своје планирано преузимање САД регрутујући свог масонског савезника и некадашњег ментора Рандала Смита да успостави Алден Глобал Кепитал хеџ фонд, након чега је овај одмах почео да купује и улаже у америчке медијске компаније, укључујући и улагања у Џенет од скоро 150 милиона долара. Трибјун Паблишинг је био само последња у низу медијских кућа које је овај хеџ фонд купио.

Дакле, Доналд Трамп и Рандал Смит су покуповали скоро све веће америчке медијске компаније пред изборе 2016. године, због чега америчка елита више није сигурна како ће успети да порази Трампа који планира да обелодани све њихове смицалице.

 

Извор:Webtribune.rs

loading...