Издвајамо Србија

ШЕШЕЉ: Американци хоће Радуловића за шефа опозиције, Санда је ноторна глупача!

Лидер СРС Војислав Шешељ тврди да Американци на чело опозиције у Србији гурају Сашу Радуловића, лидера ДЈБ, и да су потпуно одустали од шефа ДС Бојана Пајтића, коме спремају „свилен гајтан“!

Шешељ је уверен да ће новоформирана „цензус-коалиција“, коју чине Пајтић, Радуловић, Тадић, Чеда и Чанак, али и лажне патриоте Санда Рашковић Ивић и Бошко Обрадовић, опстати заједно само уз јак страни утицај.

– Њих све окупио је амерички амбасадор у Београду Кајл Скот, који је на силу угурао Двери-ДСС у Скупштину. Поновљени избори су показали да без гласова остале опозиције Обрадовић и Ивићева сигурно не би прешли цензус. Уколико Американцима буде стало да их држе на једном месту, прозападна опозиција ће у кључним стварима заступати њихове интересе, без обзира на то шта јавно причају. А сасвим је могуће да ће им за шефа поставити Радуловића, који је најмање компромитован. Чеда, Тадић и Чанак су за Американце потпуно истрошени, док Пајтића чека „свилен гајтан“ – наглашава Шешељ.

Коментаришући тврдње Санде Рашковић Ивић да су поновљени избори показали „тајни брак Вучића и Шешеља“, лидер СРС истиче да са таквим људима уопште не вреди полемисати.

– Санда Рашковић Ивић је једна ноторна глупача. Њене изјаве не вреди коментарисати… – закључује Шешељ.

 

Извор: Информер

loading...
Loading...