Издвајамо Србија

ШЕШЕЉ: Бићу председник Србије,а Тому Николића ћу испрашити све до Бајчетине

Председник Српске радикалне странке Војислав Шешељ јуче је одређен за председничког кандидата ове партије. У изјави за Курир Шешељ поручује да ће без проблема победити на изборима, а актуелног председника Србије Томислава Николића „испрашити све до Бајчетине“.

Loading...

Радикали су, након седнице Централне отаџбинске управе, јуче званично обелоданили да ће њихов лидер ући у трку за председника на изборима који ће бити одржани наредне године.

– Уз потпуну сагласност свих чланова Централне отаџбинске управе, једногласно је донета одлука да Шешељ буде кандидат СРС на предстојећим председничким изборима – наведено је у саопштењу СРС.

Шешељ за Курир каже да се намерачио на Томину фотељу и да нема дилему да ли ће у томе успети.

– Испрашићу Тому из фотеље председника све до Бајчетине – најављује лидер радикала.

 Према његовим речима, нико му од актуелних политичара који су безецовали ову фотељу није ни до колена.

– Немам праву конкуренцију за председничке изборе. Не може ми ваљда Ивица Дачић бити конкуренција?! Он ми ни у чему није ни до колена. Ни Борис Тадић ми није нека претња, па он је бивши у свему. С Расимом Љајићем је исти случај, њега ћу победити у сваком дуелу – самоуверено набраја Шешељ.

Николић је за председника Србије изабран на изборима који су одржани 6. маја 2012, а мандат му истиче наредне године.

Иначе, јуче је за потпредседника СРС једногласно изабран Милован Бојић. Такође су једногласно изабрани и нови чланови Извршног одбора, Централне отаџбинске управе, као и нови председници окружних одбора и кандидати за руководеће позиције у посланичким групама Скупштине Србије и АП Војводине.

 

Извор:Курир

Loading...
loading...
loading...