loading...
Издвајамо Србија

ШЕШЕЉ ОПТУЖУЈЕ: Вучић и СНС су ујединили највеће издајнике у Србији

Након што су, после успостављања „немогуће коалиције“ између СРС-а и ДС-а у Старом Граду, стигле бројне оптужбе на рачун Српске радикалне странке и њеног шефа, Војислав Шешељ је у свом стилу одговорио преко друштвених мрежа, тиме затворивши уста и свима онима који су га, са друге стране, оптуживали и да је у својим наступима ‘преблаг’ према владајућој странци.

Шешељ је преко свог Твитер налога поручио:

„Нападају нас напредњаци због коалиције с демократама у Старом Граду. А они већ други пут у предизборној коалицији са СПО-ом Вука Драшковића. Сад ако коалицијом са Српским покретом обнове напредњаци вештачки одржавају ипак највећег издајника Вука Драшковића у политичком животу“, јасан је лидер радикала.

Он је такође објаснио и да СНС у својим редовима има и неке од најкомпромитованијих некадашњих челника ДС-а.

„Напредњаци су пре неколико година у своје лидерске редове примили Горана Весића као најкомпромитованију личност из Демократске странке“, објаснио је Шешељ.

Он је оптужио владајућу странку да наставља евроунијатски курс који су и трасирали СПО и ДС и да у таквим околностима, на републичком нивоу, никада не би могло да дође до коалиције са тим странкама.

„Ето дочекасмо и то време да више нема никакве идеолошке разлике између Горана Весића, Вука Драшковића и Александра Вулина. Вучић их ујединио“, закључио је Шешељ у свом обраћању преко друштвених мрежа по овом питању.

 

Извор:Правда