Издвајамо Србија

ЦРНОГОРСКА ОМЛАДИНА ПОСЛАЛА ЈАСНУ ПОРУКУ:ТО ЈЕ НАША ОТАЏБИНА – ЦРНА ГОРА И СРБИЈА!

Црна Гора данас слави деценију своје независности, која је стечена на брутално покраденом референдуму 2006. године. Они који данас владају Црном Гором нису се задржали на прослави 10. година независности, него су фалсификујући историју и изврћући чињенице отишли и читав миленијум даље и овај 21. мај 2016. године претворили у прославу некакве хиљадугодишње државности.

Данас је у Подгорици омладина из Црне Горе на симболичан начин послала јаку поруку онима који славе 21. мај као „Дан независности“, али и свима онима који се те 2006. године сјећају по бруталној крађи на референдуму.

Наиме, Московски мост у центру Подгорице данас је украшен кратком и јасном поруком: ТО ЈЕ НАША ОТАЏБИНА – ЦРНА ГОРА И СРБИЈА. 

 

Извор:Принцип

Loading...

3 Comments

Click here to post a comment

  • Crnogorska omladino, vreme je da se probudite, ako ne zelite da nestanete kao srbska nacija. Dozivet ce te i vi kao i bosna pa i Makedonija, da vas ti vasi lazni prijatelji sa zapada raspodele i uniste. ali ako to cekate jos malo, bice vam kasno. Dizite se u odbrani vase slobode, ne dajte da vas ti vasi lopovi na celu sa Milom odvedu u ne povrat. Oni ce se pokupiti i preseliti kod svojih sticenika, naravno sa milionima a vi ce te postati vazali zapadu kao sto je Srbija bila pod Turcima. Oslobadjajte se sto pre, dok nije kasno.

  • “Dirljiva” poruka pa ti eto crnogorske omladine u Beograd da zauzme mesto na fakultetima našim studentima i,naravno,da se školuju na našem budžćetu zahvaljujući svojim vezama u Srbiji. Oni izglasali nezavisnost pa bi sada puj-pike ne važi se. “Vole” nas jer mnogi imaju stanove,kuće,firme u Srbiji i u Crnoj Gori pa su nam braća iz interesa. Zašto nasedati zbog manjine i prihvatati ostatak većine koji nas uopšte ne voli? Malo nam je problema sa ovima koji žive u Srbiji na našoj grbači,bave se kriminalom,sumnjivim biznisom a kao zaleđinu imaju svoje zemljake u sudovima,policiji, među političarima…a mi Srbi se pitamo zašto propadamo? Pa zbog naivnosti koja prerasta u glupost! Ne sedi se na dve stolice kao crnogorci za svaki slučaj. Čovek može imati samo jednu Otadžbinu! Ko ima rezervnu zna se ko je i kakav je.

  • KO TE JEDNOM IZDA IZDAĆE TE PONOVO! BOLJE BITI SVOJ NA SVOME NEG PRĆIJA NEVERNOME!
    CRNOGORCI IMALI STE ŠANSU ALI KO DA VAM VERUJE KAD STE PLJUNULI I NA NJEGOŠA I NA KNJAZA NIKOLU,I NA ČITAVU SVOJU ISTORIJU.BOLJE BITI I SIROMAH A UMRETI KAO ČESTIT ČOVEK-JER I BOGAT I SIROMAH SE SAHRANJUJU PRAZNIJEH DŽEPOVA!Istorija vam je okrenula ledja
    jer ste ćutali kad vam je novi gospodar priznao Kosovo i pljunuo u lice Rusiji!Vama se više ne veruje u Srbiji jer~~ IZGORELOG DVA PUT NE ZAPALI!(JESENJIN)

Loading...