loading...
Издвајамо Свет

ВЕСЛИ КЛАРК:Непослушне грађане треба потрпати у логоре!(ВИДЕО)

Чак нам се и јавно смеју с малих екрана!

Истина се открива, и то не полако већ снажно и језгровито! Наиме, пре неког времена пензионисани, али јавности врло познат и значајан генерал америчке војске, Весли Кларк, јавно је позвао на ‘истребљење’ човечанства и то путем концентрационих логора. Својом поруком позвао је читав свет на отварање логора, јер како каже, то ће бити неопходно. Његово мишљење је наиме, да све ‘радикалне елементе (људе) треба позатварати у логоре, и то ни мање ни више него у оне налик концентрацијским логорима из Другога светскога рата.

Такође, он је закључио да ће сви амерички савезници у будућности морати учинити исто, а ту је укључио Немачку, Британију и Француску, јер, како каже другачије, осим логорима неће бити могуће избећи ‘опасну претњу! Ове застрашујуће изјаве које позивају на мучење људи унутар концентрационих логора наишле су на тишину свих организација, чак и оних увек гласних,  за људска права. Такво стање, морамо признати, плаши! Јер ако је неко радикалан, то је онда онај који позива на поновно отварање логора! О чему је овде реч? Ко су опасни елементи? Па сви они ‘непослушни’ грађани који већ сада стварају буну према овом изразито нереалном систему.

ФЕМА КАМПОВИ – већ успостављени!

Но, све би то можда било и смешно и нереално да не постоје информације о активацији логора у које ће  трпати ‘непослушне’ грађане!

Пре неколико година Курт Нимо и Алекс Џонес, независни истраживачи, објавили су чланак под називом: Ексклузивно – Влада активира ФЕМА логоре по целом подручју САД-а!

ФЕМА (Federal Emergency Management Agency) је Федерална агенција за ванредне ситуације САД-а. У истом тексту је објављен и оригинални документ у којим ФЕМА и Америчка војска објављују конкурс за извођаче радова који би требали да направе такве логоре. Иако је у самом конкурсу наручитељ остао анониман јасно је ко и зашто жели изградњу таквих објеката, јер је сам конкурс веома детаљан и не оставља места сумњи.

Између осталог, наручитељ у конкурсу захтева изградњу сигурносних ограда и помичних ограда, барикада, праонице и санитарног чвора, медицинских објеката, електричних генератора и станице, део за прикупљање канализације и смећа и друге објекте потребне за ‘ванредна стања’, логори ће се градити у пет регија САД-а.

Међутим, пре неког времена америчких независни медији обавестили су јавност како су горе споменути логори у САД-у активирани те да се људи, односно бескућници (којих је САД плански препун), наводно лове по цести не би ли били стрпани у овај логор. О овој застрашујућој чињеници не извештава нити један „маинстреам“ медиј у свету, иако је јавно знано да је бескућницима у САД-у укинуто баш свако право, укључујући и право на милостињу, и опет, то се догодило без реакција света!

Без реакције света људима је укинуто право на храну и воду, осим ако не оду у радне и већ припремљене ФЕМА кампове. Због тога су изузетно опасне изјаве горе наведеног америчког генерала који позива цели свет да отвори своје логоре и да у њих пошаље ‘опасне’ елементе, односно непослушне грађане, али и ‘неспособне’ како у САД сматрају бескућнике! Јесте ли свесни опасности оваквих изјава као и ових монструозних планова који се под демократском палицом одвијају у миру, иако је реч о типичним тоталитаристичким мучилиштима којима ће САД, последично и цели свет рећи ДА новом прогону људског бића!

Што је најбоље, иста ‘екипа’ прогонила је јуче, прогони данас и прогониће сутра, и нико им не може ништа! Чак нам се и јавно смеју с малих екрана!

‘Када су одређене особе подупирале нацистичку Немачку током Другог светског рата, на штету наше земље, ми се нисмо бавили људским правима о слободи говора, ми смо такве елементе ставили у логоре, они су по свим правима били ратни заробљеници. Иста је ствар с опасним елементима данашњице. Ако су ти људи радикализовани и ако не подупиру политику САД, тада су они нелојални нашој држави, они имају право на своје принципе, то је сасвим у реду, но наше је право и обавеза да их сегрегирамо из друштва’, рекао је Кларк и наишао на болесну тишину света! Браво, свете!

loading...