loading...
Издвајамо Русија Србија

БОМБА ЗА НАТО И ЕУ: Путин тражи референдум о уласку Србије у ЕУ и НАТО пакт!

Према писању данашњег Блица,председник Руске федерације Владимир Путин тражи од нове владе Србије да се одржи референдум о уласку у ЕУ и НАТО.

Москва то тражи да буде истог дана када и председнички избори.Русија жели да референдум обезбеди преко проруских странака.

Ово ће сигурно упалити аларм и Бриселу и Вашингтону зато што је познато да су Срби у великом броју против уласка Србије у ЕУ и НАТО.Владимир Путин је свестан да Срби желе у све могуће савезе са Русијом и свестан је да је најомиљенији политичар у народу,чак и од Вучића и Николића.

Једно је сигурно а то је да Путин неће дозволити да Срби страдају,сем ако то не одаберу.Неће дозволити отимање наше територије и неке нове уцене и евентуално бомбардовање.

Народ је на ову информацију реаговао одушевљено,зато што је наш народ пријатељски настројен према Русији и руском председнику Владимиру Путину.

Да ли ће нова влада расписати референдум још увек се не зна,уколико то уради знаће се резултат унапред.Можда се и може закључити да ће Срби опет бити ти који ће сахранити ЕУ и НАТО пакт уопште.

Изласком Велике Британије из ЕУ додатно је ојачало нетрпељивост Срба према ЕУ.Узимајући у обзир да су већина земаља учествовала у бомбардовању Србије и убијању недужних грађана и историјске односе земаља чланица ЕУ и НАТО пакта од средњег века до дан данас,резултат ће бити катастрофалан по ЕУ и НАТО.

 

Изгледа да ће Срби коначно пронаћи свој пут и одабрати будућност!

 

 

 

Извор: СРБИЈА ЈАВЉА

loading...