Издвајамо Србија

Дајте нам референдум да се изјаснимо да ли смо за ЕУ и НАТО или за савез са Русијом

Заставе Србије,ЕУ,Русије,НАТО-а (фото:пиззап)

После вести о Путиновом захтеву новој влади да се одржи референдум о приступрању у ЕУ и НАТО наш портал је урадио анкету у којој су учествовали 1000 људи.

За улазак Србије у ЕУ гласали би веровали или не само 20%,немају одговор 18% а против ЕУ је 62%.
За улазак Србије у НАТО за је 4%,против је је 92%,немају одговор 4%.

Нас је баш занимало због чега су људи у толиком броју против ЕУ и НАТО пакта,питали смо их па вам преносимо одговоре.

“Србија не сме бити део НАТО пакта зато што би то било непоштовање према нашој отаџбини,коју је управо НАТО разорио,зар требамо да будемо у савезу са некима који су нас убијали и дан данас убијају (осиромашени уранијум) а да будемо против своје вере,против своје браће Руса,мени такав савез са убицама не треба” рекао је један од 1000 људи који су били део анкете нашег портала.

“Ја би да цитирам Ивану Жигон,и да вам одговорим питањем: Ако силована девојка треба да се уда за барабу који је силовао,онда Србија треба да уђе у НАТО” рекао је један младић који је био део анкете.

“Ја на сву срећу нисам изгубио никог у НАТО бомбардовању,али познајем људе које јесу,и из поштовања према њиховим жртавама,мислим да никада не смемо бити део НАТО пакта,запитајте се да ли су они за улазак у НАТО пакт,запитајте се да ли би ви били за улазак Србије у НАТО пакт,да је неко ваш из породице страдао у НАТО бомбардовању” рекао је један старији господин.

“Сине,у том НАТО пакту су сви традиоционални српски непријатељи,нема нама будућности тамо,кажу да је историја учитељица живота,погледајте историју и односе земаља НАТО пакта према Србији и све ће вам бити јасно” рекао је један шармантни пензионер.

“ЕУ је пројекат нациста и фашиста,зар да ми будео део таквог пројекта” рекла је кратко једна госпођа.

“Зар ЕУ не уцењује нашу земљу,отела нам територије,убијала наш народ и ви мене питате да ли сам за ЕУ?Наравно да нисам и нећу никад бити”.Рекао је кратко један момак.

 

 

Извор: СРБИЈА ЈАВЉА

Loading...

1 Comment

Click here to post a comment

  • Ту одлуку може и сме само народ референдумом донети. Вучић или је полу неписмен или је комплетан кретен јер из његових јавних иступа ја јасно сагледасвам да никад у свом животу Вучић није узео да прочита бар једампут УСТАВ Републике Србије. Зато ћу ја сада да препишем из Устава Републике Србије ко то на првом месту има права да одлучи о таквим општим јавним интересом државе СРБИЈЕ. ЦИТИРАМ: “УСТАВ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ” ПРВИ ДЕО. Начела Устава. “Носиоци сувереностри”. Члан 2 Сувереност потиче од грађана који је врше референдумом, народном иницијативом и преко својих слободно изабраних представника. Ниједан даржавни орган, политичка организација, група грађана или појединац не може присвојити сувереност од грађана, нити успоставити власт мимо слободе изражене воље грађана. * * * * Јасно и разговетно “УСТАВ” на прво место “СУВЕРЕНОСТИ” је грађанин Србије који “референдумом” одлучује о судбини заједнице, друшта, државе Србије, на другом месту је “народна иницијатива”, док на трећем месту су изабрани представници, тј. Вучић и његове “подгузне муве”. Својом искључивошћу, Вучић је сам себе опозвао из јавног живота Србије и сам себе је суспендовао са јавне функције председника Јавне власти Србије. Похапсити Вучића и све његове подгузне муве, који јавни службени, из јавних безбедносних служби данас, вечерас не реагује по својом јавном овлашењу сматра ће се једностраним раскидом његовог постављења јавне функције од општег јавног интереса и биће трајно за сва времена онемогућен да конкурише на било које јавно место од општег јавног интереса. Наређујем извршити своју јавну функцију од општег јавног интереса за јкоју Вас плаћа и запошљава Порески обавезник Србије. Толико од мена по овлашчењу које ми даје УСТАВ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ. Толеранција 0%.

Loading...