Издвајамо Србија

Дајте нам референдум да се изјаснимо да ли смо за ЕУ и НАТО или за савез са Русијом

Заставе Србије,ЕУ,Русије,НАТО-а (фото:пиззап)

После вести о Путиновом захтеву новој влади да се одржи референдум о приступрању у ЕУ и НАТО наш портал је урадио анкету у којој су учествовали 1000 људи.

За улазак Србије у ЕУ гласали би веровали или не само 20%,немају одговор 18% а против ЕУ је 62%.
За улазак Србије у НАТО за је 4%,против је је 92%,немају одговор 4%.

Нас је баш занимало због чега су људи у толиком броју против ЕУ и НАТО пакта,питали смо их па вам преносимо одговоре.

“Србија не сме бити део НАТО пакта зато што би то било непоштовање према нашој отаџбини,коју је управо НАТО разорио,зар требамо да будемо у савезу са некима који су нас убијали и дан данас убијају (осиромашени уранијум) а да будемо против своје вере,против своје браће Руса,мени такав савез са убицама не треба” рекао је један од 1000 људи који су били део анкете нашег портала.

“Ја би да цитирам Ивану Жигон,и да вам одговорим питањем: Ако силована девојка треба да се уда за барабу који је силовао,онда Србија треба да уђе у НАТО” рекао је један младић који је био део анкете.

“Ја на сву срећу нисам изгубио никог у НАТО бомбардовању,али познајем људе које јесу,и из поштовања према њиховим жртавама,мислим да никада не смемо бити део НАТО пакта,запитајте се да ли су они за улазак у НАТО пакт,запитајте се да ли би ви били за улазак Србије у НАТО пакт,да је неко ваш из породице страдао у НАТО бомбардовању” рекао је један старији господин.

“Сине,у том НАТО пакту су сви традиоционални српски непријатељи,нема нама будућности тамо,кажу да је историја учитељица живота,погледајте историју и односе земаља НАТО пакта према Србији и све ће вам бити јасно” рекао је један шармантни пензионер.

“ЕУ је пројекат нациста и фашиста,зар да ми будео део таквог пројекта” рекла је кратко једна госпођа.

“Зар ЕУ не уцењује нашу земљу,отела нам територије,убијала наш народ и ви мене питате да ли сам за ЕУ?Наравно да нисам и нећу никад бити”.Рекао је кратко један момак.

 

 

Извор: СРБИЈА ЈАВЉА

loading...
Loading...