loading...
Издвајамо Србија

ДОДИК ОПЛЕО ПО ЗАПАДНИМ ДИПЛОМАТАМА: Они су сви кретени, лажови и криминалци!

Председник Републике Српске, Милорад Додик, у уторак је у Београду на скупу „Паљење Балкана – од Македоније до Републике Српске“, оштро критиковао високе представнике у Босни, рекавши да је реч о „озбиљним политичким криминалцима“ који су хтели да сруше РС.

– Валентин Инцко прима 24.000 евра месечно, нигде не плаћа порез, плаћена су му два путовања у Аустрију месечно… Најочитији криминалац, не само Инцко, него и сви високи представници, Педи Ешдаун и Волфганг Петрич – рекао је Додик.

– Ешдаун је лажљивац, криминалац и кретен. Пробао сам да га тужим и тада сам први пут добио озбиљне претње, рекли су ми да ћу имати проблема са великом државом – рекао је Додик.

Додик је оценио да су странци фрустрирани неуспелим притисцима на њега и РС и његовим истрајавањем да не попусти и не дозволи промену имена РС и укидање полиције, те да су зато он и његова породица изложени претњама.

– Није ми ништа неуобичајена „жута револуција“ и криминализација руководства, а све функције које сам обављао у РС добио сам захваљујући победи на поштеним изборима – рекао је Додик.

Додик је навео да је РС колатерална штета избегличког проблема, јер Европа мора да се договори са Турцима, који се мешају у босанска питања и то искључиво на страни Бошњака, а обавештајна служба БиХ је под директним утицајем турских служби.

За све је крив Слоба

– У Србији може да буде на власти ко год хоће, и неко ко има потпуно супротне ставове од Милошевића, они ће опет кажњавати Србију и Србе, јер је некада владао Милошевић. Не треба веровати у добре намере запада према нама – рекао је Додик.

– Запад је у време Слободана Милошевића сатанизовао Србију и успоставио систем кажњавања, који ће важити без обзира на то ко влада у Србији.

Извор:Вестионлине.цом

loading...