loading...
Издвајамо Русија

МОЋНИ ВЛАДИМИР: ПУТИН забранио Ротшилдима улаз у РУСИЈУ!

Храбри Владимир Путин је забранио Џејкобу Ротшилду и његовој банкарској породици да уђе на руску територију под „било којим околностима“.

Путин је недавно подсетио чланове свог кабинета да је дуг Ротшилдима отплаћен и да они немају више шта да траже у Русији.

Као што је већ поменуто, председник Путин је лупио шаком о сто и зарекао се да ће уништити Нови светски поредак.

„Свет није њихов и они не могу да раде шта хоће. Уколико им не станемо на пут, биће других последица. Нећемо дозволити да нам наређују“, рекао је он.

Банкарски картел Ротшилда би уништио руску економију да се председник Путин није умешао.

Он се на почетку свог мандата зарекао да ће ујединити Русију друштвено, спиритуално и економски. Он је наредио хапшење олигарха Михаила Ходоровског, Ротшилдовог пиона који је поставио Ротшилда, Хенрија Кисинџера и Артура Хартмана за директоре фондације Отворена Русија.

Путин је био толико узнемирен да је буквално истерао све банкаре.

Руски председник је добар познавалац светске историје и деловања тајних организација и свестан је какву су улогу они имали у међународним конфликтима 20. века.

Они сада желе да започну Трећи светски рат.

Инвазивно кретање Новог светског поретка се шири свуда по свету, али председник Путин покушава да заустави његово ширење у Русију. То ће бити велики ударац плановима за светску доминацију, а Нови светски поредак ће морати да га означи као праву претњу. Они већ чине све што је у њиховој моћи да га демонизују, што се и види у западним медијима.

Путин заправо жели да формира мултиполаран свет чија будућност неће зависити само од једне власти коју ће успоставити Нови светски поредак. Када је послао своје снаге у Сирију да заштити суверену државу, Путин је показао да је он заправо веома моћан вођа.

Људи широм света су почели полако да се буде и да увиђају неке ствари.

Извор:Wебтрибуне.рс

loading...