Издвајамо Србија

ОВАЈ ПУТ ЈЕ СТВАРНО ПРЕТЕРАО – КЕСИЋ исмејавао СРБЕ из РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ!(ВИДЕО)

Водитељ сатиричне емисије “24 минута” Зоран Кесић, нашао се у жижи јавности, и то због исмејавања Републике Српске и Срба. Иако се тврди да је други део снимка измонтиран, у којем Кесић за њих каже да су “будале”, многи му замерају и сматрају увредом и оно што је у првом делу снимка за њих рекао и начин на који се спрдао називају непримереним.

Наиме, водитељ је коментарисао како би референдум Шкотске могао да обезбеди легитимитет и многим другима, који жарко желе да се осамостале.

– Јуче Крим, данас Шкотска, сутра Каталонија, прексутра што да не, Република Српска…мада, можда боље не Република Српска, не знам да ли сте видели како изгледа на мапи? На шта ово личи”, рекао је у својој емисији Кесић, који је наишао на осуду, јер је, према мишљењу многих овом својом констатацијом увредио Србе.

У другом делу снимка, за који се тврди да је измонтиран, Кесић говори “будале”, после чега се смеје, извињава, и додаје “али јесу”. Иако је можда други део снимка монтажа, Кесићев коментар на рачун Срба и Републике Српске многи сматрају као озбиљну увреду, која је наишла на велику осуду по друштвеним мрежама.

Погледајте снимак, па оставите и ви коментар на ову тему:

 

Извор: Телеграф

Loading...
loading...
Loading...