Издвајамо Србија

ПАЛМА ПРЕТИ АМЕРИКАНЦИМА: Добићете батине због бомбардовања!

У Кончареву код Јагодине све је спремно за кик-бокс спектакл, за међународни турнир који ће у овом крају бити организован 19. пут.

Loading...

Овај спортски догађај на отвореном, на којем се окупи и до 10.000 људи, традиционално се одржава на Ивањдан, 7. јула, што је и сеоска слава Кончарева. Ове године наступиће селекција САД, којој ће се супротставити репрезентативци Србије из КБК Палмини тигрови, појачани једним репрезентативцем из Футога и кик-боксерком Црвене звезде – Делије Београд.

Власник и оснивач Палминих тигрова је народни посланик и председник Скупштине града Јагодине и Јединствене Србије, Драган Марковић Палма, који је рођен у Кончареву, где живи и заједно са својом породицом слави Ивањдан.

– Американци су нас бомбардовали 1999. године и зато ћемо сада да их победимо – у свом стилу је подгрејао спортску атмосферу Марковић.

Турнир почиње у 20.30, а у забавном програму пре и после мечева наступаће певачица Светлана Цеца Ражнатовић. У Кончарево су раније долазили бројни амбасадори, српски министри, а на трибинама су место имали и председници наше земље Борис Тадић, Томислав Николић, бивши премијер Ивица Дачић… Улаз је и ове године бесплатан.

 

Извор: Ало

Loading...
loading...
loading...