loading...
Издвајамо Србија

ПАЛО ПОМИРЕЊЕ ВУЧИЋА И ШЕШЕЉА: Ево како се то десило…(ФОТО/ВИДЕО)

Пошто су се консултације са мандатаром одиграле иза затворених врата, присност лидера радикала Војислава Шешеља и премијера Србије Александра Вучића показала се широј јавности само два дана касније у амбасади Русије.

Наиме, у руској амбасади јуче се поводом дана победе одржао пријем на коме су присуствовали патријарх српски Иринеј, премијер Александар Вучић, председник Србије Томислав Николић, градоначелник Београда Синиша Мали, министар одбране Зоран Ђорђевић, председник СПС-а Ивица Дачић, председница ДСС-а Санда Рашковић-Ивић, председник СРС-а Војислав Шешељ и лидер Двери Бошко Обрадовић, страначки врх Српског сабора Заветници, председник СНП Ненад Поповић, први човек СПО – Вук Драшковић, и Нове Србије – Веља Илић, Александар Вулин, београдски надбискуп Станислав Хочевар, припадници дипломатског кора и бројне јавне личности.

Након говора руски амбасадор Александар Чепурин поразговарао је са имењаком Вучићем, а онда су заједно пришли Шешељу који је био у друштву сина Александра и најближих сарадника.

 

Вучић је са леђа, како преноси портал Србин.инфо, потапшавши по рамену, преко његовог оца ударио Александра Шешеља, поздрављајући га срдачно, а затим се обратио и Војиславу Шешељу, који је био видно изненађен.

Уз разговор са руским амбасадором, Вучић и Шешељ су разменили пар реченица, а онда је српски премијер, извињавајући се да мора да иде, прекинуо нагло даље дружење.

 После Вучића, убрзо је руско амбасаду напустио и Шешељ.
Извор: Ослобођење/Србин.инфо
loading...