Издвајамо Србија

СОЊА БИСЕРКО УДАРИЛА НА РУСЕ: СНП Наши тражи забрану Хелсиншког одбора!

loading...

СНП Наши истиче да су и овога пута трн у оку плаћеничким НВО због првог српског програма евроазијских интеграција.

“Наши“ истиче да је штампање публикације помогао Џорџ Сорош, односно Фонд за отворено друштво.

“И ово издање Хелсиншког одбора не разликује се много од осталих који су излазили. Засновано је на различитим шпијунским делатностима и прикупљању информација о деловању патриотских покрета и појединаца, а затим се извештаји штампају у публикације које се предају страним амбасадама и агентурама.“

Они наводе да се на више места представљају као велики проблем евроинтеграцијама, а у извештају се нашло и наше саопштење против актуелног мафијашког режима Мила Ђукановића који је признао лажну државу Косово и увео санкције Руској Федерацији.

Овакво прављење “публикација” је класично таргетирање свих политичких неистомишљеника, и позив на обрачун са њима, наводи се у саопштењу.

СНП Наши захтева да држава коначно почне да ради свој посао, и да се “овакво шпијунско деловање разних НВО строго санкционише.“

Они подвлаче да Устав РС гарантује слободу политичког опредељења сваком појединцу, а која се грубо крши од стране Соње Бисерко, која све политичке неистомишљенике ставља у назови извештаје политичких непријатеља ЕУ и предаје их западним агентурама и амбасадама.

“Овакво деловање разних НВО угрожава основне слободе и људска права грађана Србије да могу слободно да се изражавају и заступају своја политичка мишљења, јер ће се у супротном њихово деловање које није у складу са политичком визијом Соње Бисерко наћи у рукама неког обавештајца и службеника стране амбасаде.“ упозоравају из “Наши“.

Председник СНП Наши Иван Ивановић рекао је за “Ослобођење“ да је приметно да је започела велика антируска кампања од стране разних НВО које се финансирају са запада.

“Популарност Русије у Србији све већа и већа, и самим тим угрожена је и мантра „пут у ЕУ„ коју прозападни политичари у Србији понављају од 2000. године. О томе нам најбоље сведочи и да је нови амбасадор САД Скот, стручњак за Русију, и да ће највероватније доћи до све већих удара на све организације које се залажу за улазак Србије у Евроазијску унију и ближе односе се Руском Федерацијом.“

Извор:Ослобођење

Loading...
loading...
loading...