Издвајамо Спорт

СРБИН НОКАУТИРАО АМЕРИКАНЦА ЗА ДВА МИНУТА: Сјајна борба Дарка Стошића!

Деби на америчком тлу прошао је сјајно. Дарко Стошић, један од најталентованијим српских ММА бораца на ФФЦ 25 догађају у америчком Спрингфилду за два минута уводне рунде је патосирао америчког ривала Манија Муриља!

Иако овај меч није био за појас (због пуцања бицепса Диона Старинга) Дарка Стошића је привукао највише пажње у делу ММА програма.

– Американац је одмах кренуо у напад и серијом ручних удараца уздрмао Стошића, али се Дарко брзо повратио и чим је осетио моменат са два јака крошеа је послао Американца на под – добијен је извештај из САД повом велике победе.

Меч је трајао свега два минута прве рунде. Нокаут је дигао публику у Спрингфилду на ноге да је не знајући како се изговара тачно Стошићево име доделила му надимак Дарк к.о (мрачни К.О. (нокаут)).

Дизање српске заставе у рингу је додатно одушевило део српске и босанске публике која је дошла да бодри Дарка Стошића и Дениса Маријановића (Бањалука) који је исто извојевао победу у К1 дисциплини.

– Пријатно сам изненађен како ме је прихватила публика у Спрингфилду. Меч није дуго трајао иако је противник био доста незгодан.

– Желим да захвалим мом тиму који ме је спремио за овај меч, промотерској кући “Mega Promotion”, кондиционом тренеру Давиду Радуловићу и кик-бокс тренеру Небојши Павковићу – јавио се из САД Дарко Стошић.

 

Извор: telegraf.rs

Loading...
loading...
Loading...