loading...
Издвајамо Русија Свет

Свет подржава ПУТИНА у борби против НОВОГ СВЕТСКОГ ПОРЕТКА!

Путин и патријарх Кирил на Светој Гори (Фото: kremlin.ru)

YouGov је испитао људе у преко 30 различитих земаља, а према резултатима, председник Путин је најбрже растући политичар по популарности на попису 3000 светских личности, и проглашен је шестим најцењенијим човеком на свету.

„То је јединствен поглед на заједничке вредности човечанства у 2016. години“, рекао је Фреди Саyерс из YouGov-а.

Путин, џудо ентузијаста који диже на бенч пресу преко 100 килограма, удара Нови Светски Поредак где га највише боли, побеђујући их у задње време.

Он их је престравио, због чега се пропаганда убрзала, пунећи мејнстрим западне медије причама панике и неистинама у покушају да заслепе масе у ономе што се стварно догађа пред њиховим очима.

Ова међународна анкета показује да су се људи широм света почели будити и примећивати неправду, па су сада народне масе почеле подржавати Путина у својим плановима.

Немојте се изненадити ако вас мејнстрим медији покушају уверити у нешто дубоко узнемирујуће у блиској будућности. Ми смо имали недавно цурење „Панамаских папира“ и мејнстрим медији су покушли оцрнити Путина.

Никада у историји, Нови Светски Поредак није тако чврсто проводио операције преко западних медија. У исто време Нови светски поредак никада није имао тако пожртвованог и тешког непријатеља као што је Владимир Путин.

Ова ситуација се не може наставити.

Он је игнорисао њихове позиве и одлучио следити своју савест. Обећали су му истакнуту улогу на њиховом високом столу, али он је препознао њихову игру и обећао да ће их уништити.

Цео живот, од детињства у стамбеној згради пуној штакора, до његовог мирног и одлучног председавања, био је демонстрација немилосрдне одлучности, и добро зна да мора то радити за добробит свога народа.

Начин на које су се карте поделиле, његови људи су сада будућност света.

 

Извор: NoviSvjetskiPoredak.com

loading...