Издвајамо Србија

ВУЧИЋ НЕ ПРЕСТАЈЕ ДА ВРЕЂА СРБИЈУ! Српски народ је лењ! Има и деца од 16 година да раде од сад!

Дошло је време да се запитамо какво је ментално здравље мандатара Вучића и да захтевамо од надлежних државних органа да мандатара Вучића упуте на ванредни здравствени преглед на ВМА како би се утврдило чињенично стање са његовим менталним здрављем . После страховитих увреда на рачун оних који су против придруживања Србије ЕУ а које је мандатар Вучић јуче назвао лудацима он је на истој конференцију за штампу наставио беспризорно да вређа читаву Србију а у његове сумануте изјаве увукао је и нашу децу!

Просто је немогуће слушати конференције за штампу мандара Вучића а заиста се не питати да ли је тај човек уопште нормалан и да ли он уопште има емотивне кочнице које свака нормална одрасла особа има?

Погледаћете у наставку видео снимак дела те конференције за штампу а ми ћемо сажето покушати да пренесено барем део лудила која је јуче еруптивно избило на површину током те конференције за штампу.

Па ко је био у праву, па кукуруз је био у праву, а могу да окупе два милиона балона и да скачу у небо на ватрометима, ја уопште нећу да будем фасциниран, остаћу у својој клими, јер ја не признајем политику учествовања, а дисциплина и на улици је допринела да смо данас много бољи у нераду, само да нам клима не уништи неодговорност, и зашто то можемо , па зато што смо тако у могућности!

Он је јуче после свих увреда које је просуо на рачун Србије и Срба изјавио и следеће:

Српски народ је лењ. Није глуп али је лењ. Стално кука и чека. Да падне са неба ваљда нешто или шта. Е па нема више тога. Сви би да буду филозофи, људи имају и занат ето тржишта. Има и деца да раде! Увешћемо дуално образовање ко у Швајцарској па ће и они са 16 година да раде и да уче и да корак по корак улазе на окрутно светско тржиште“ рекао је мандатар Вучић“.

Ово није први пут да мандатар Вучић беспризорно и јавно жестоко вређа Србију и српски народ. Мандатар Вучић више чак није ни у стању да сакрије жестоку мржњу која из њега избија када су Србија у Срби у питању.

Зато молимо надлежне органе да јавности на увид ставе здравствени картон мандатара Вучића и да га одмах упуте на психијатријске прегледе јер он уопште не делује као нормалан човек и дефинитивно није урачунљив и више је него сигурно да он више није правно способан.

Неко коначно гласно и јасно треба да каже да ми на челу Србије имамо лудака!

 

Извор: Србија данас

loading...
Loading...