loading...
Издвајамо Србија

25 разлога зашто Вучићев син није уписао факс

Као гром из ведра неба, јуче је одјекнула вест да ће син првенац најбољег председника владе у знаном универзуму искулирати академске студије и постати шлосер, можда дунђер а није искључено ни рабаџија. У сваком случају неки занатлија, прегалац, пролетер ком се цеди зној са лица али на истом блиста и осмех услед неописиве среће због смене од 11 сати с пиш паузом негде на пола. Који су тачни разлози због којих је Вучић јуниор остао без шансе да маше индексом као каква студентска гњида, немамо појма али можемо да нагађамо а нешто од овог је засигурно истина.

1. Зашто би уписивао факултет и смарао се на предавањима годинама кад може да докторира са 19 без иједног одласка у академску установу.

2. Зато што онда не би имао времена да блеји са Аркановим и Шијановим сином на потезу Будва – Бања Лука – Фристајлер.

3. Да већ првог радног дана прејебе ћалета у погледу дужине радног стажа.

4. Да се не дрка на бироу за запошљавање са осталом сиротом гамади након завршеног факса.

5. Да га не би дркали како је имао протекцију на факсу јер је син познатог државника.

6. Да као човек може да дипломира са 55 а дотад да лади курац и ужива у животу.

7. Да има више времена да јури покемоне по граду.

8. Да може цео живот да посвети Звезди кад је већ тата одлучио да сиђе са шипке и кренуо да јебе народ.

9. Јер се попео на брдо пореских обвезника и види више него они који чине брдо.

10. Јер му се јебе тачно.

11. Зато јер је прочитао да Тарзанија увек прозива студентску багру па не жели да нам буде трн у оку.

12. Јер је на ћалетовом примеру сконтао да завршен факс не осигурава радно место.

13. Јер је на ћалетовом примеру сконтао да ће увек постојати неки људи који ће протестовати против тебе кад завршиш факс без обзира што никад ништа не погрешиш и безглаво срљаш у прогрес, толико да ти чак помало буде непријатно.

14. Јер људи више воле човека из народа који преферира зупчаник над књигом па ће тако бити баш велика еуфорија кад буде наследио оца на трону. Лол какве везе има што нисмо монархија према уставу, то ће се и онако променити.

15. Јер је СНС у последње време произвео толико доктора наука да јадни Тома као обичан мастер више не може ни са ким да прича на равној нози.

16. Зато што не жели да га доводе у везу са евентуалним општужбама за плагирање дипломског и мастер рада или докторске дисертације. Довољно је што је матурски рад завршио тако што је ћаћа обавио љубазан телефонски разговор са директором Десете гимназије у ком је поменуо речи као што су „мрак“, „септичка јама“ и „дробилица за кости“.

17. Јер ће гимназијалци за десет година бити најтраженија радна снага иако то данас нико не предвиђа.

18. Јер потајно жели да буде део затуцане већине и сруши ћалета у крвавој револуцији.

19. Јер му је отац рекао „види сине, ако завршиш факултет, бићеш као овај човек, а нико никад не жели да буде као овај човек“ и показао на Бабића који контемплира док једе стиропор са децом у песку.

20. Јер жели да покаже народу како није тешко живети са платом од 20 000 динара. Добро, сад народ баш нема оца као премијера, 750 квадрата сумњиво стеченог стамбеног простора и гомилу других привилегија ал шта је ту је.

21. Зато што је животни факултет много вреднији, под условом да ти живот неко други обезбеди.

22. Зато што је одговоран младић који не жели да доведе у питање живот професора који би се усудио да на испиту случајно обори сина Александра Вучића.

23. Јер његовом оцу треба хиљаду саморепликујућих нанокиборга са средњом стручном спремом за рад у железари у Смедереву који имају радне навике као господар Србије а брзину обављања операција као вештачка интелигенција.

24. Сиромашна породица Вучић није имала новца да плати таксу за полагање пријемног испита. Искључиви кривац – српска опозиција и све претходне власти од Клонимировића на овамо.

25. Јер ће будућност да проведе играјући на позицији штопера у БСК-у из Батајнице и зна да ће му публика скандирати “удри главом, нећеш на факултет”.

Извор:Тарзанија

loading...