loading...
Издвајамо Србија

Ево како је народ лубеницама засуо централу комуналне полиције!

БЕОГРАД – Испред улаза у зграду Комуналне полиције у Београду, налази се велики број смрсканих лубеница.

Према незваничним информацијама, грађани су бесни на полицију због продавца који је преминуо на Видиковцу после расправе са комуналцима, па су одлучили да га на овај начин „освете“.

Зграда у Макензијевој засута је јуче лубеницама.

Идем до краја, све ћу да их гоним због смрти мог мужа – рекла је за Курир раније Љиљана, супруга Владимира Маринковића (55), продавца лубеница на Видиковцу, који је у среду преминуо након расправе с комуналним полицајцем Г. Б.

Очајна жена каже да је њен муж већ дуже време био на мети тог комуналног полицајца и да је и овог пута очекивао да плати казну.

– Рекао му је да је имао два инфаркта и да га не нападају, али је један од комуналаца чак рекао: „Добићеш и трећи“. И то се и догодило. Мој муж је пао као покошен и умро. Питала сам тад полицајце да ли су сад задовољни. Зато сам решена да истерам правду до краја, тужићу комуналну полицију, они су криви за ову трагедију – прича кроз сузе Љиљана.

Драма на пијаци

Према речима очевидаца, расправа између Маринковића, који 15 година ради на пијаци на Видиковцу, и комуналног полицајца настала због тога што је кавез с лубеницама био око 20 центиметра ван пијачне капије.

– Тражио је Влади личну карту, али он није хтео да му је да јер је знао шта следи. Тај Влада је прошле године морао да плати више од милион динара казне да би могао да региструје комби. Више од пола тих казни написао му је управо тај комунални полицајац – каже очевидац.

 

Извор:Курир

loading...