loading...
Издвајамо Србија

ПАТРИОТЕ ПРОТИВ ПРОЗАПАДНОГ НВО: Због Сребренице кордон полиције испред Скупштине

Срби су ратовали против терориста Алије и Насера које је подржавао запад,а нас бомбардовао,иста прича као у Сирији и Либији где запад бомбардује регуларну војску а подржава терористе.

Фото: Српски сабор Заветници
Фото: Српски сабор Заветници

 

 

У Београду су вечерас у 20ч чланови Иницијативе младих за људска права чланови и других прозападних организација испред зграде државног парламента запалили свеће и тако одали пошту сребреничким жртвама из редова Бошњака.

Иницијатива је позвала и посланике да присуствују комеморативном скупу, да запале свеће испред Дома Народне скупштине и на тај начин искажу пијетет према бошњачким жртвама.

За сада немамо информације да се било ко од посланика Скупштине Србије одазвао њиховом позиву.

Фото: Српски сабор Заветници
Фото: Српски сабор Заветници

 

У близини српског парламента су се и окупили чланови, присталице и симпатизери Српског Сабора Заветници носећи пароле – Стоп лажима и репресији! Српски народ је жртва геноцидне политике! Срби су жртве геноцида, Стоп лажима о Сребреници – али њима није дозвољено да се приближи Скупштини Србији пошто су кордоном полиције били одвојени од присталица прозападних НВО.

Фото: Српски сабор Заветници
Фото: Српски сабор Заветници

 

 

По речима самих Заветника они су ту били јер поново прозападне НВО желе да представе Србе као геноцидан народ,ширећи лажи о Сребреници.

Такође, Заветници су затражили и правду за српске невине жртве које су убијене од стране бошњачке војске из Сребренице, током рата 1991-95, а што се упорно пречуткује, нажалост како у западним тако чак и у српским медијима.

Оба протеста су се завршила до 20:30, с тиме да се присталице прозападних НВО пре отишле са платоа испред Народне Скупштине Србије.

 

 

Извор: Србин.инфо

loading...