loading...
Издвајамо Русија

ПРОРОЧАНСТВО РУСКОГ АСТРОЛОГА: САД чекају тешка времена, ЕУ ће се распасти а ПУТИНА ће наследити..

Руски астролог Павел Глоба први пут је објавио своја предсказања почетком 80-их година прошлог века. Тада је најавио да ће се СССР ускоро распасти, да ће у лето 1991. на улицама Москве бити тенкови као и да ће се Украјина распасти током 2014. године.

Око 85 одсто његових предвиђања се испунило! Он је још 2009. године рекао да ће 2014. бити година повишеног ризика, и упозорио на авионске летове.
Али шта је још предвидео? Најежићете се када прочитате наставак текста…

Украјина ће се распасти на три дела 2014. године. У Украјини постојати две дефакто независне администрације, задржавајући формално интегритет територије, приближно у истом формату као данас у Молдавији.

Економска криза, која ће се продужити до 2020. године, прекројиће геополитичку карту света. САД чекају тешка времена, а Украјина и Европска унија престаће да постоје.

Уместо једне Европске уније појавиће се неколико савеза. Земље Скандинавије и Прибалтика формираће Северни савез, који ће постати наследник Ханзеатског савеза. Француска, Италија и Шпанија ће се ујединити у Јужноевропски савез и тако даље.

Европска унија ће можда и опстати као формација, али само на папиру.

“За долар ће наредне две године бити веома тешке, иако се колапс америчке валуте још неће догодити. Најтеже време за долар наступа 2017-2018. Долар ће потпуно девалвирати, новчанице ће лепити преко зидова у тоалетима и неће знати шта ће са њима. У том смислу, евро је поузданија валута”, рекао је тада Глоба.

НАТО блок ће прво мало ојачати, али ће затим престати да постоји.
Велике промене у Русији ће се, како он тврди, догађати од 2014. до 2016. године. По његовим прогнозама, свету прете економски и геополитички потреси до краја 2020. године: све државе ће преживети тешка времена, али ће на крају тешких година Русија постати моћна империја и нови светски лидер.

На крају 2020. читаво човечанство ће се коначно опростити од кризе, која ће бити названа “Друга велика депресија”.

Процењујући вероватноћу природних катаклизми и техногених катастрофа, Павел Глоба је рекао да ће 2014. бити година повишеног ризика, и упозорио на авионске летове.

“Највероватније, у јулу-августу треба очекивати талас авионских несрећа, па бих саветовао да се сви уздрже од летова у свим правцима. У децембру и јануару 2015. драматично ће порасти опасност од земљотреса, посебно у водама Пацифика.

У 30 посткризних година, до 2050, у Русији ће трајати препород – власт ће 2020. или 2021. преузети моћна нова особа названа „јахач на белом коњу”. Неће дуго владати, али ће оставити велики траг у Русији.

 

Извор:Телеграф.рс

loading...