loading...
Издвајамо Србија

СЕЛИМОВИЋ: Ово што ради Исламска заједница у Србији је чиста провокација! Нек нам је Бог у помоћи!

Људи који то организују сигурно су одлично плаћени да врше такве провокације и претње миру на и онако нашем ровитом и несрећном простору.

Пише: Салих Селимовић, историчар из Сјенице

Расмуфтија и даље делује на оба поља, и као политичар и као верски поглавар. Држава Србија се понаша по оној народној: «Село гори, а баба се чешља».

Невероватна је злоупотреба и компромитација исламске вере у нашем крају. На улицама и јавним трговима се никада нису обављале никакве молитве и намази.
За време турске окупације су постојала у градовима посебна заклоњена места изван градских језгара где су се у време Рамазана у спарним летњима данима обављале теравије, тј. молитве после јације. Та места су се звала мусале.

Овакве масовне молитве на јавним местима и по улицама су чисте провокације и инаћење.

Права верска осећања су интимна ствар човека.

Да се Мухамед дигне из мезара и види како наши муслимани овде и у неким деловима Босне верују – побегао би одавде главом без обзира.

Ово што ради Исламска заједница у Србији, коју воде Дудић и расмуфтија, изван је курана и хадиса.

Ово је тотална политизација ислама у циљу реисламизације по сваку цену. Плашим се да то никако неће ваљати.

Људи који то организују сигурно су одлично плаћени да врше такве провокације и претње миру на и онако нашем ровитом и несрећном простору.

Шта је Босна доживела када је муслиманско руководство почетком деведесетих кренуло тим путем?

Никако да се опаметимо.

Ти који све то замесе и добро се обогате и они ретко страдају. Ту је глупа маса народа да буде топовско месо, као што се углавном и догађа.

Нека нам је Бог на помоћи.

 

Извор:Факти

loading...