Издвајамо Србија

ШОКАНТАН ИНТЕРВЈУ ЈОШКА БРОЗА: Кад проговорим у Скупштини, трешће се Србија! (ВИДЕО)

Поводом нагађања ко је уствари Тито и да је прави Тито замењен другим човеком, Јошка одговара да поседује фотографије из његове ране младости које оповргавају те тврдње.

Те приче лансирају они који нису у стању да обезбеде народу бољи живот какав је некад био па траже кривца у Титу кога нема.

Сви ти напади уствари воде до рехабилитације Хитлера. Ми рехабилитујемо Дражу па Недића, хрвати Степинца.

Највећи послушници страних служби су у Србији. Недавно је објављен податак, колико је новца уложила ЦИА у политичаре да би разбили Југославију.

Што се ми чудимо када усташе шетају Загребом када смо се ми први шетали у четничким униформама. Зло производи зло, а то и јесте овде циљ, завади па владај.

Народ је доведен до дна сиромаштва и зато лоповима не одговара да се народ уједини. Да не би питао шта ћеш да једеш, ти се свађаш око историјских чињеница.

Сви обећавају пред изборе брда и долине а после тога од обећања ништа. Зашто сада немамо као некад бесплатно здравство и бесплатно школство.

Ми немамо као што смо имали ни безбедност земље када је свако могао да спава у парку, а сада не можеш да безбедно спаваш ни у својој кући ако ниси закључан и са решеткама на прозорима.

ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:

Народ је намерно опљачкан да би могли да га купују пред изборе за боцу пића или који килограм брашна, или за 20-30 евра које потроши за пар дана, ето докле смо дошли.

Сву ову пустош у Србији извеле су стране обавештајне службе јер је жалосна чињеница да су људи у Србији најпоткупљивији. То је могуће јер наши политичари немају мозак него само уши, да боље чују наредбе из иностранства.

Какав смо ми то народ када у свим државним органима од полиције до правосуђа свуда седе странци.

Ми не смемо да улажемо у пољопривреду као што смо некад радили, него морамо да увозимо храну и то шкарт као например месо старо по 25 година.

Наши грађани се разбољевају од хране која је обично ђубре из иностранства а немају лечење. Циљ је да се униште пензионери и зато су смањили пензије, трују их са храном а не могу да се лече.

Обећавају да ћемо добити веће пензије за 3 година а тада пола пензионера неће бити живо. Остали који су близу те границе неће тако болесни ни доћи до пензије јер је старосна граница подигнута. То је циљ странаца који управљају Србијом. Такву судбину нећемо избећи захваљујући нашем руководству.

Свуда су такозвани тајкуни који се у све петљају. Они су у зависности од тога ко је на власти добри или лоши, односно кога финансирају а кога не. Једни су непријатељи а други су пријатељи и зато нема разлике између једних и других.

У овој земљи знам само 5 људи који су зарадили новац својим радом, сви остали су лопови захваљујући у највећој мери странцима који све контролишу и командују. То се крије од народа који ништа од тога не зна.

Шта ми да причамо када нам у Генералштабу седи странац и командује који авион и зашто сме да полети. То је исто у полицију и правосуђу. Странци заташкавају све афере а праве оне које им одговарају.

Три месеца све новине, ради и телевизијске станице пишу о једној певачици а тако убијених у овој земљи има доста па се о њима не пише.

Ушли смо у Парламент и обећавам да ћу много тога рећи јер ја не умем да ћутим, а шта ћу рећи видећете и сами.

Од 3.500 вредних уметничких слика, није покрадено само 750. Да ли је и шта Тито оставио наследницима, и ко је и колико опљачкао од заоставштине погледајте у видеу.

 

Извор:Wебтрибуне.рс

loading...
Loading...