Издвајамо Србија

ВУЧИЋ СЕ ПОНАША КАО ПРЕМИЈЕР АЛБАНИЈЕ: Уместо да се бори за српске, он се залаже за албанске интересе!

Мандатар српске владе Вучић у разговорима са ЕУ званичницима више времена проведе протежирајући и заступајући економске и политичке интересе шиптара из Албаније и са Косова него што се тамо пред тим ЕУ згубиданима бори за интересе српских радника којима ових дана дели и спрема на десетине хиљада отказа. Српски радници и беда нису предмет разговара мандатара Вучића са ЕУ званичницима јер се мандатару Вучићу и ЕУ званичницима за српским радницима и бедом просто речено ФУЋКА. Данс су главне теме разговора манадтара Вучић у ЕУ шиптарски економски и политички интереси и наставак даљег комадања Србије.

Loading...

Већина вести која долази из ЕУ када је у питању Вучић говори само о пројектима аутопута Ниш-Приштина-Драч а од данас је у ту причу убачена и авио линија Београд-Приштина?! Србима тај аутопут и та авиолинија требају као чир на дупету и у директној су супротности са државним и националним интересима Срба и Србије. Србима апослутно нису у интересу интеграције шиптарије било где и у било шта преко српске територије. Зато су ваљда ти пројекти протежирања шиптарије и њихових интереса данас главне теме разговора Вучића и ЕУ згубидана.

Шта још тај Вучић треба да уради да вама Србима буде јасно да је он ваш непријатељ који користи буквално сваку прилику која му се укаже вама и вашој деци ради о глави? Јел треба да чекате његове одреде смрти у вашим кућама као што сте некада чекали Турке да би вам стигло из дупета у главу са киме имате посла?

 

Извор: Милинко Милинчић, Србија данас

Loading...
loading...
loading...