Издвајамо Србија

Зашто нико не пише о епидемији и вирусима који су захватили целу Србију?

Новосађани доносе своју децу на рукама а скоро свако дете доживело фрас.Почеле да делују Америчке вакцине и да нам полако убијају децу.Зашто сви ћуте!?Па зар и на ово брате бивши Србине!?

Loading...

Више ништа није битно,ко је ово,ко је оно,сада су у питању животи наше мале деце.Доносе се бебе од месец дана па деца до пар година.Мајке доjиље седе на дрвеним столицама и тако спавају ноћима.Немају информације,не знају чиме лече децу и шта стављају у инфузије.Деца добијају фрас због високе температуре и имају осип у виду богиња.Захваћена је цела Србија.Мајке улећу у апотеке са децом у наручју траже сирупе за температуру,јер не могу да их приме у амбуланте и болнице због гужве.Пре неко вече у хитној у Вршачкој прегледано за сат времена 30 деце,замислите колико је било за целу ноћ.Сви ћуте,знају шта је,па се боје реакције родитеља.Било је и агресивних а тек ће бити,ако Бог да,да погледамо,после Видовдана,е тада ћемо видети ко коси а ко воду носи!!!

Неуролози долазе после 4 дана да прегледају децу,па заказивање на ЕГ траје још 3-4 дана!!!

Ми градимо путеве и мостове а нама убијају децу,тихо и полако,каква су нам породилишта,има ли обданишта по великим градовима,а ти СРБИНЕ гледај ка Европи и папи.Јадна ли нам мајка ако останемо и без ово мало наследника.

Прете нам затвором и новчаним казнама ако деца не приме вакцине,а шта ћемо сада или касније када крене реакција као ова ових дана!!?

Шта ћеш тада СРБИНЕ,нема више Косовског боја, Церске битке,ни Колубаре,убијени смо без метка,сасекли су нас у корену!!!А ти брате СРБИНЕ гледај да стигнеш у Европу и америку која ти децу потрова!!!

 

Извор: Србија данас

Loading...
loading...
loading...