Издвајамо Србија

ЧЕДА ОДЛЕПИО: Не може да се помири са чињеницом да је Милошевић ослобођен кривице!

Лидер Либерално демократске партије Чедомир Јовановић данас је оштро критиковао изјаву министра спољних послова и лидер Социјалистичке партије Србије (СПС) Ивице Дачића да је Хашки трибунал пресудом бившем председнику Републике Српске Радовану Караџићу признао да нема кривице Србије у геноциду и ратним злочинима у рату у БиХ 1992-1995.

“Политичари који оваквим изјавама покушавају да оправдају сопствену улогу у трагичној политици деведесетих не само да су разлог константног тапкања у месту и немогућности правих промена у друштву него и главни катализатор константног подгревања сукоба у региону”, навео је Јовановић у писаној изјави под насловом “Не смемо давати легитимитет људима који су исписали најцрње странице наше историје”.

Он је додао да “у свим земљама бивше Југославије постоје људи који живе од малигног национализма и величања злочина”.

“У истој мери у којој смо спремни да препознамо зло које са собом носи проусташко дивљање у Хрватској, екстремизам у Босни и Херцеговини или на Косову, спремни смо да окрећемо главу пред трагичним грешкама из наше прошлости и давањем легитимитета људима који су исписали најцрње странице наше историје”, рекао је лидер ЛДП-а.

 

Извор:Интермагазин

Loading...
loading...

5 Comments

Click here to post a comment

  • Najvece zlo sto u Srpskoj politici imamo ljude kao sto je Ceda Jovanovic i Vuk Draskovic !!

  • Cedomire,Cedomire znas li sine koliko su ti tanke strune na gudalu ?

  • CEDA SE BAS OSILIO , A U GOVNIMA JE PREKO GLAVE !!? ( IZVINJAVAM SE NA RECNIKU , ALI TO JE JEDINO PRIKLADNO ZA OVAKVE LJIGAVCE I IZDAJNIKE , KAO STO JE ON !!?) VREME JE DA SE ” SMESTI ” GDE TREBA , NAKON SVEGA STA JE DO SADA URADIO !!? NIJE DOSTOJAN DA KOMENTARISE LJUDE , KAO STO JE MILOSEVIC !!?

  • Cedo, jedi GoMna, a mo’s ga i podudlati Ionako nikoga ne zanima s cim se ti mo’s pomiriti 😛 (And above all) ne persiraj sam sebe!

  • jOŠ JEDAN MAFIJAŠ , NARKOMAN, LOPOV, čEDO čEDO, BOJIŠ SE ŠTO JE MILOŠEVIĆ OSLOBODJEN I SVI SRBI, A TI SI TAJ KOJI GA JE VODIO NA GUBILIŠTE, ON JE I POSLE SMRTI DOKAZAO SVOJU ISTINU, A TI ŽIV NADROGIRAN, DUŽAN SE PLAŠIŠ, SVAKO GOVNO ISPLIVA PA I TVOJE, SUDIĆE TI NAROD PA TI NI KILA HEROINA NEĆE POMOĆI <3

Loading...