Издвајамо Србија

ЧИЈИ СИ ТИ ПРЕДСЕДНИК?! Упркос противљењу Бразила, Николић помогао да се Шиптари појаве на Олимпијади!

Николић признао да је помогао да спортисти који представљају шиптарске сепаратисте са Косова и Метохије, добију “пуноправни третман, као и сви други учесници“.

Председник Републике Србије, Томислав Николић, коментарисао је своје присуство на церемонији отварања Олимпијских игара у Рију.

Тако смо сазнали да се Бразил, домаћин олимпијских игара ове године,противио учешћу шиптарских сепаратиста које ни сам није признао што ни не заслужују с обзиром на злочине којима су доспели у овај положај као и здушном помоћи НАТО пакта који је извршио агресију против српске државе и цивилног становништва.

„Пошто се ради о спорту и пошто се наши спортисти међусобно друже(?), тако сам се и ја трудио да остварим комуникацију са свима, бар на нивоу куртоазног поздрављања иако ми увек имамо проблем са представницима такозване државе Косово, који су се и овде појавили уз потпуну подршку и сагласност Међународног олимпијског комитета, а уз противљење бразилских званичника који су на крају, ипак, пружили третман представницима приштинске администрације као и другима”, рекао је Николић а преноси Танјуг.

Из ове изјаве се јасно може видети да Николић претендује да прикаже добре односе између сепаратиста са Косова и Метохије и српских спортиста идући толико далеко да наводи да се они „друже“! На тај начин би српска јавност требала да, будући да су спортисти многима узори,прихвати са олакшањем појаву која је српској држави и народу донела невиђену историјску срамоту. И то, да поменемо, за време док је баш Томислав Николић председник Србије.

Међутим, недвосмислено се може закључити да се Николић у најбољем случају није мешао у ове догађаје, као да га се то ни мало не дотиче, као да се не ради о проблему државе чији је он Председник! Напротив, Николић открива да се и он „трудио да оствари комуникацију са свима, бар на нивоу куртоазног поздрављања“! Дакле, својим понашањем је дао отворену подршку учесницима шиптарских сепаратиста на овој Олимпијади! Шта су онда друго могли домаћини да учине?

Наравно, све је то требало раније спречити, а то раније урадио је Дивац на сугестију Вучића и можда Дачића потписујући испред српског ОИ сагласност за њихово учешће. Ипак, овде нам Николић открива неке детаље који доказује да упркос потпису и сагласности коју је Дивац дао,постојала је могућност елиминисања политичког пре свега, а не спортског тима Шиптара. Ако је ово било јавно, шта онда мислити о догађајима који су се одвијали на тајном дипломатском плану? Ништа друго него да је и сам дао здушну подршку Шиптарима за присуство на овој манифестацији. То се такође огледа и у његовом, ни по ком основу за Србију битном присуству на церемонији отварања ОИ, када су испред њега прошетали и сепаратисти са КиМ.

Изгледа да српска судбина и шиптарски вештачки „просперитет“ имају истог кројача што се може закључити и по ранијим детаљима када су Хашим Тачи и Томислав Николић носили иста, дакле једнака одела и по изгледу били једнаки.

Наравно, тај одлазак у Рио Николићу и његовој супрузи платили су грађани Србије. Тако да Шиптари не би смели да сметну са ума да им је и ово присуство у Рију, као и све до сада што су важније имали од Скендербега до данас, обезбеђено уз помоћ Срба и да без Срба никада ништа нису могли да учине у својој краткој и неславној историји.

 

Горан Петровић


Извор: КМ Новине 
Loading...

5 Comments

Click here to post a comment

  • Па лова је у питању и те паре што је узео сисгуран сам да неће да их пријави кроз пореску пријаву као сви грађани у Србији. Срби нису свесни нити су суочени са својом стварношћу и реалностћу да комунизам је остао дан данас у Србији, Реформисани комунизам који ће да нас оголи да нећемо имати ни гаће на цеби и све што је било Српско биће Роштвилдово и арапско. Срби. како бре не можете да разумете да све кредите који су узете за време владавине СНС мораће да враћају поколења која нису још рођена. Излаз постоји. Излаз увек постоји. Треба нам 15 недеља да комплетно преузмемо сву валст у Србији и да све узрочнике изолујемо у концентарциони логор за издају и тоталну пљачку у Србији. Ово је и Позив за Удруживање и самоорганизовање. позз. ДРАГАНешковић

  • Nema u Srbiji srba. Ostala je saka jada Neskovicu. Da ima srba, kad bi takva bagra kriminalaca i stranih placenika vladala Srbijom!?

  • Ukoliko je to tačno,da je izgovorio takvu bljuvotinu ,onog sekunda kada bude kročio na tlo Srbije odmah ga treba uhapsiti za izdaju i udruživanje sa šiptarima.Momentalno hapsiti i doživotna robija,ukoliko je tačno da je sve tako izgovorio

  • koje govno od coveka treba ga proterati isrbije nekk ide ziveti kod siptara

  • pre se vikalo samo Vucicu pederu a sad ce i njemu da vicu NIKOLICU PEDERU