loading...
Издвајамо Русија

НЕ ДОЗВОЉАВА ДА НЕДУЖНИ СТРАДАЈУ: Путин са Саветом безбедности о ситуацији на Криму

Владимир Путин (фото:kremlin.ru)

Председник Русије Владимир Путин разговарао је са члановима Савета безбедности Русије о додатним мерама безбедности грађана и објеката инфраструктуре на Криму ради спречавања терористичких напада на полуострву.

 „Шеф државе је са члановима Савета безбедности одржао оперативну седницу, на којој се разговарало о додатним мерама за осигурање безбедности грађана и животно важних објеката инфраструктуре на Криму ради спречавања терористичких напада руских специјалних служби на полуострву. Детаљно је размотрен сценарио мера антитерористичке безбедности на копненој граници, у морској акваторији и у ваздушном простору Крима“, саопштила је служба за односе са јавношћу Кремља.

Федерална служба безбедности Русије спречила је на Криму извођење терористичких напада, које је припремало Министарство одбране Украјине, саопштио је јуче руски ресор. ФСБ је објавило и име једног од организатора напада. Приликом хапшења терориста убијен је један припадник ФСБ-а, док је један војник био жртва отварања ватре са територије Украјине.

Извор:  rs.sputniknews.com
loading...