loading...
Издвајамо Русија

ОВАКО ПУТИН РЕАГУЈЕ НА СМЕХ, НЕПРАВДУ И ПАТРИОТИЗАМ: Све Путинове сузе (ВИДЕО)

Путин плаче (фото:ЈуТјуб)

За руског председника већина људи мисли да је човек од челика. Његово озбиљно лице и ледене очи готово да никада не одају емоције. Међутим, Владимри Путин је више пута показао да има меко срце. Сетите се само да је двема девојчицама одговорио на молбу, и поклонио им кућне љубимце. Такође, нису ретке ни ситуације у којима су Путину засузиле очи.

Први пут када су медији могли да виде како руски председник рони сузе било је током посете Монголији у септембру 2014. године. Путин је заплакао на аеродрому за време интонирања руске химне. Један од намоћнијих људи на свету очигледно није могао да обузда емоције.

 

Други пут је заплакао, али од смеха, када је био у публици у руском шоу програму “Клуб веселих и сналажљивих”. Једна од учесница му је буквално натерала сузе на очи.

Реченица због које се Путин расплакао гласила је: “Хоћу да скинем тетоважу Стаљина! Питате ме зашто. Што сам старија, то се он све више и више смеје”. Ту се Путин, наравно, заплакао од смеха.

 

Путинове последње сузе видели смо недавно пред почетак Олимпијских игара у Рио де Жанеиру током традиционалног пријема у Кремљу за спортисте уочи поласка у Бразил. Током говора суспедноване руске атлетичарке Јелене Исинбајеве, руски председник је једва успео да се потпуно не сломи.

https://youtu.be/zl-sVHRtOgU

– Одстранили су нас без доказа, нагло и грубо. Нису нам ни дали шансу да се бранимо и докажемо да нисмо криви – рекла је двострука олимпијска првакиња у скоку с мотком, која се расплакала пред Путином.

Ако погледате лице Владимира Путина током говора атлетичарке, видећете да је Путин био на ивици суза. Председник је неутешној Јелени пружио загрљај и утеху, а у налету емоција, умало се расплакао.

Извор: Телеграф

loading...