Издвајамо Србија

ВУЧИЋ ГРИЗЕ ПЕСНИЦУ: Снимак хистеричног премијера шокирао интернет (ВИДЕО)

Иако је скупштинска дебата о избору Владе Србије завршена пре неколико дана а Влада изабрана, један снимак премијера Александра Вучића данас је експлодирао на интернету. У сред скупштинске дискусије, док слуша посланика опозиције, Александар Вучић има напад хистерије и гризе себи песницу.

Снимак је праћен бројним коментарима о премијеровом лудилу. Да ли се овако у Парламенту понаша урачунљив човек?

 Подсећамо да је председник Нове странке Зоран Живковић тражио да сви чланови владе прођу психијатријске прегледе како би се утврдило да ли су психички здрави али је Вучић одбио тај предлог.
Извор:Ослобођење
Loading...

1 Comment

Click here to post a comment

  • Ne verujem Vučiću, niti bilo kome u vladi, jer sve ih je Vučić privukao parama, ja nemam para, ali za laganje naroda i izdaju, prodaju narodnih dobara ne bi me privukle nikakve pare, zašto ne sme da ide kod psihijatra? zato što zna da nije normalan, da je lažov i to mu je već toliko u mozgu da kada bi otišao tamo odmah bi ga i zadržali.Išao je na poligraf, a otkuda mi znamo šta je na poligrafu bilo, nije bilo javno kao i kod Slavice kada bi otišao u Lazu, za dobre pare ona bi konstatovala da je on normalan, a nije normalna ni ona, jer od toliko pokradenih narodnih para svi su poludeli.Ja bih im svima savetovala da od straha ne polude još više ostave politiku, i bave se nečim drugim, korisnijim i pametnijim možda bi bili omiljeniji u narodu.Vučiću ja sam verna Bogu žena i ne želim ti nikakvo zlo ni tebi ni porodici, ali ima svakakvih ljudi kao ti poludeli, možeš svašta da očekuješ.Ne bih želela kao ni Đinđiću , pa eto video si šta se desilo, nije mu ni obezbedjenje vredelo Poštuj narod vrati Kosovo i nemoj u EU i NATO, vrati pare nalogodavcima i povuci se i budi miran čovek t o ti želim <3

Loading...