loading...
Занимљивости Издвајамо

Процурео строго чувани снимак Анунакија старог 12.000 година (ВИДЕО)

Недавно је објављен снимак који је наводно “снимак 12 хиљада година старог Анунаки бога” . У опису се говори да је гроб Анунакија случајно откривен 2008.године.

Пре него што избије паника у вези са овим снимком тражи се од свих који имају више информација о њему да се обрате надлежнима.

Снимак је постављен на yоутубе каналу а његов постављач је Темпле оф мистерy који наводи да је снимак стваран и да је коначно процурео доказ о постојању 12 хиљада година старог Анунакија.

Древни анунаки су вероватно тема број један када се говори о ванземаљцима и због тога је велики број људи веома скептичан, нарочито јер се постојање Анунакија повезује са теоријама о пореклу човечанства.

Према тврдњама на снимку гробница је пронађена још 2008.године у Ирану али је премештена у Израел.

Корисници су пожурили да погледају снимак и дискутују о њему.

Један од њих написао је коментар:

“Ако се осврнемо на осликавање уметности Анунакија у Месопотамији, они су представљени са сатовима на својим зглобовима. Ако то није превара онда су године владавине сумерских краљева потпуно легитимне. Изгледа превише добро да би било истинито.”

Већина је ипак скептична јер нема много информација о пореклу снимка.

“Изгледа превише добро да би било истинито, али можемо сањати да ће се једног дана истина открити (као што су рекли у “Дану независности”- надам се да ће вратити Елвиса).

Да ли је снимак аутентичан је нешто што ће сигурно тек изазвати море реакција. Иако се још увек не може рећи да ли је снимак прави или је још само једна у низу подвала на интернету, свакако је веома занимљиво погледати га.

На основу бројних археолошких открића: уметничких предмета, натписа и споменика а које су проучавали археолози и лингвисти, Ситчин указује да “Анунаки” на сумерском језику значи “онај који сиђе са неба”, да је то веома напредна цивилизација са друге планете у нашем соларном систему која је дошла на Земљу, слетевши у Персијски залив пре 432 хиљаде година. Ова напредна цивилизација колонизовала је нашу планету, а њихова једина намера је била да ископавају велике количине злата.

Пре око 250 хиљада година, према Ситчину, древни Анунакији спојили су своје ванземаљске гене са генима тадашњег хомо еректуса и тако су створили врсту познату као хомо сапиенс. Људи су били, дакле, хибридна врста, и нису могли да имају потомство. С обзиром да је потражња за људима као радницима расла древни Анунакији су поново извршили генетски инжењеринг и учинили да људи могу да се сами репродукују.

У многим древним представљањима Анунакија уочљиви су чудни објекти које су носили “они који су дошли са неба”; један од најинтересантнијих примера је “сат” који се појављује на готово сваком графичком приказу Анунакија.

 

Извор:Wебтрибуне.рс