loading...
Издвајамо Русија

Путин и Ердоган на састанку у Константинопољском дворцу у Санкт Петербургу

Путин и Ердоган (фото:ЈуТјуб)

У Константинопољском дворцу у Санкт Петербургу одржава се састанак председника Русије и Турске Владимира Путина и Реџепа Тајипа Ердогана.

13:22
Ердоган: Сарадња Русије и Турске доприноси решавању многих проблема у региону

13:21
Ердоган: Позив Путина након покушаја војног удара ме је обрадовао

13:19
Путин намерава да разговара са Ердоганом о читавом комплексу односа, укључујући борбу против тероризма и економским везама

13:17
Путин: Надам се да ће турски народ под вашим руководством превазићи кризу

13:17
Путин: Ја сам био први који је поизвао Ердогана и изразио подршку превазилажењу кризе након војног пуча у Турској

„Ја сам био један од првих који је позвао председника и изразио му подршку за превазилажење унутарполитичке кризе, везане за државни пуч“, рекао је Путин на састанку са Ердоганом у Константиновском дворцу у Санкт Петербургу.

13:16
Путин о војном пучу у Турској: Русија је увек против свих неконструктивних акција

13:15

Путин: Односи Турске и Русије након инцидента са Су-24 су деградирани. Посета председника Турске говори о обнови дијалога

Председник Русије Владимир Путрин на састанку са турским колегом Тајипом Ердоганом изјавио је да односи Русије и Турске након инцидента са Су-24 су деградирани и да посета председника Турске говори о обнови дијалога.

„Ваша данашња посета без обзира на веома комплексну унутарполитичку ситуацију у Турској говори да желимо да обновимо наш дијалог, успоставимо односе у интересу наших народа“, изјавио је Путин.

 

Извор: rs.sputniknews.com