Издвајамо Србија

ШЕШЕЉ ПОРУЧИО НАПРЕДЊАЦИМА: Мајмуни су они који слушају Вучића, завршићете као ДОС-манлије!(ВИДЕО)

Данашњу седницу скупштинског Одбора за спољне послове обележила је свађа између посланице Српске напредне странке Марије Обрадовић и посланице Српске радикалне странке Наташе Јовановић.

Свађа је избила током говора Наташе Јовановић која се жалила да радикали нису консултовани о кандидату за председника Одбора.

У једном моменту реаговала је Марија Обрадовић рекавши посланици СРС: „Ви сте овде позвани да глумите мајмуна“, а Јовановић јој је на то одговорила да је „неуротична“ и да је „доскорашња спикерка“.

Обрадовић јој је на то одговорила да не види шта је проблем у томе што је била спикер и да је она направила краљевачку телевизију.

Свађу је прекинуо најстарији посланик Милорад Мијатовић који је председавао седницом, а потом је уследило гласање.

Иначе на седници је Жарко Обрадовић изабран за председника Одбора за спољне послове, а Александра Ђуровић из Српске напредне странке за заменика председника.

На седници парламента, Шешељ је препричао цео инцидент а затим оценио да је у питању “бахата напредњачка власт” и поручио им да ће завршити као “ДОС-манлије” које су имале већину у Скупштини.

Он је у свом излагању рекао да је своју увреду Обрадовићка проширила на целу опозицију, чија је највећа грешка, по његовим речима, то што су 6 сати слушали излагање експозеа.

Он је у свом говору навео да власт оптужује опозицију да је прогони, шиканира и малтретира.

Шешељ је као пример навео негодовање СНС на одлагање седнице од стране Мићуновића.

 

Извор: N1

loading...
Loading...