loading...
Издвајамо Србија

ШИПТАРСКИ ТЕРОРИСТИ ПРЕТЕ СРБИМА: Очекујте бомбу 21. августа! Овај град ће бити први! (ФОТО)

Нове претње албанских екстремиста упућених српском народу на Косову и Метохији. Злочиначка ОВК запретила је новим терористичким нападом! Екстремисти су претњу објавили на Фејсбук страници по имену једног од оснивача ове групе Мује Краснићија, убијеног 1998.године.

Водећи косовски медији и портали објавили су данас серију фотографија преузетих са Фејсбук странице „Муја Краснићи, легенда албанског народа“ – униформисаних и наоружаних мушкараца, наводних припадника званично непостојеће ОВК, са једне од својих наводних нових вежби. Међутим, на овој Фејсбук страници пре 14 сати објављена је порука да се „21. очекује бомба“, односно, када ће бити објављена имена „‘војника’ специјалне 113. бригаде ОВК“.

На овој страници се још данас преносе и сви написи из косовске штампе о активностима ове наводне јединице ОВК.

На њој су чести слични статуси – фотографије униформисаних и наоружаних људи са терена и са вежби, наводно са Косова. У опису Мује Краснићија, којег су према српским изворима, 1998. године убиле југословенске снаге безбедности док је покушавао да прокријумчари оружје на Косово, представљена је његова биографија као припадника ОВК.

Фотографије наоружаних и униформисаних наводних припадника ОВК са фантомкама на главама су наводно настале недавно, током тренинга у селу Обриње.

Албански екстремисти не престају са провокацијама.

– У Дреници ће почети први ударац. Очекујте бомбу 21.августа- стоји у статусу који је лајковало преко 16.000 људи

 

Извор:Курир