Издвајамо Свет

ШОКАНТНО – У ЖЕНЕВИ ОТВОРЕН ПОРТАЛ ЗА СИЛАЗАК САТАНЕ: Снимак језивог сатанистичког ритуала у ЦЕРН-у!

loading...

Жртвовање људи у ЦЕРН-у – снимак кружи интернетом

ЦЕРН је отворио интерну истрагу о снимку ритуалног жртвовања људи који је снимљен у лабораторији у Женеви и објављен на интернету.

Снимак, који је прегледан на стотине хиљада пута, открива више маскираних људи са црним плаштовима који убадају ножем жену која лежи на поду.

Према подацима уз снимак тврди се да је жртвовање одржано 10.августа и да је место жртвовања главни трг ЦЕРН-а, испред шест метара високе статуе хинду богиње Шиве.

Снимак је направљен са прозора изнад трга. Како се церемонија ближила крају тајни посматрач је, уз псовке, испустио камеру и побегао.

“Ове сцене су снимљене у нашим просторијама, али без званичне дозволе и знања”- рекао је портпарол центра, додајући да је у току “интерна истрага.”

На питање о сигурносној процедури уласка у кампус, портпарол је додао:” Идентификационе картице се проверавају на сваком улазу и излазу без обзира да ли је ноћ или дан.”

Велики степен сигурности у највећој светској лабораторији за физику довело је истражитеље до закључка да је снимак направио тајни гледалац који је акредитован научник или инжењер у ЦЕРН-у.

Портпарол није имао слободу да коментарише о томе ко би могла бити та особа.

Женевска полиција је објавила да је разговор са ЦЕРН-ом по овом питању обављен али да од њих није затражено да спроведу истрагу.

ЦЕРН је највећи светски центар за изучавање честица и физике уопште. Научници врше најсложенија испитивања честица, укључујући и моћни протон смешер, као и проналазк до сада неоткривених честица.

Неки теоретичари тврде да је начин на који су овде честице разбијене “отворио нове портале”, а неки верују да се ЦЕРН користи као портал за повратак Сотоне на Земљу.

 

Извор:Wебтрибуне.рс

Loading...
loading...
loading...