loading...
Издвајамо Свет

ШВАЈЦАРСКИ ГЕНЕРАЛ УПОЗОРАВА: Припремите се, следи велики европски рат!

НАТО вежбе (фото:ЈуТјуб)

Шеф швајцарске војске, генерал-потпуковник Андре Блатман, издао је упозорење народу Европе да ће ускоро избити рат у Европи.

Блатман је упозорио људе у Швајцарској да ће друштво ускоро да пукне и да јавност мора да се потруди да се заштити од неизбежног грађанског рата.

Блатман је био шеф војних снага од 1. марта 2009. године и његове речи су веома значајне, поготово зато што долазе из државе у којој су грађани покренули иницијативу против ношења бурки и забране џамија, а имиграција и исламизација су веома непопуларни.

Швајцарска није ратовала у последња два светска рата, али то не значи да ова држава не поседује јаку пету колону.

Блатман тврди да је ситуација веома ризична.

„Претња од тероризма расте, хибридни ратови се воде свуда широм света, економски изгледи су црни, а проток миграната и избелица је достигао непредвиђене размере. Друштвени немири се не могу искључити и биће опасно агресивни“, навео је Блатман.

Он је, присећајући се претходних светских ратова, саветовао Швајцарску да се наоружа.

Швајцарска војска је у прошлости одржавала велике маневре чија је тематика укључивала немире у суседним државама.

У те државе спадају Француска и Аустрија, које имају велике проблеме са масовном имиграцијом и исламизацијом. Генерал-потпуковник је упозорио на изјаве адмирала Криса Перија из 2006. године који је рекао да ће комбинација имиграције и ислама узроковати „цивилизациони крах раван паду Римског царства“.
Оно што је нарочито интересантно јесте да политичари само убрзавају читав процес.

 

Извор:Wебтрибуне.рс

loading...