Издвајамо Србија

СВАКА ЧАСТ ВУЧИЋУ — Први пут у историји Србије: Међу министрима геј особа

Ана Брнабић (фото:ЈуТјуб)

Мандатар за састав нове Владе Србије саопштио је на конференцији за новинаре у Скупштини Србије да ће Министарство државне управне и локалне самоуправе водити Ана Брнабић.

Loading...

Ана Брнабић и ја смо разговарали и о том аспекту. Она то не крије, с поносом то говори. Она је толико фина и љупка, и питала ме је, рекла је ”ако вам то смета, сигурна сам да ће о томе сада да говоре”. Одговорио сам јој ”мене интересује шта можеш да урадиш, а знам колико си стручна и вредна” – рекао је Вучић на конференцији у Скупштини Србије.

Мандатар је рекао да је срећан што може да ради са неким као што је Брнабић, те да у њеној пословној биографији нема мрља.

– Ако можете да ми кажете нешто лоше о њеној пословној биографији, реците. Мене само занима шта ће да буде њен резултат у тешком послу који је пред њом – рекао је мандатар.

Он је подвукао да је Брнабић највише радила испред НАЛЕД-а како би Србија поправила свој пласман на Дуинг бизнис листи Светске банке.

– Жена има изванредну енергију и веома се радујем да радим са њом – поручио је додајући да је Брнабићева добродошла у Владу Србије.

Извор: Танјуг

Loading...
loading...
loading...