Издвајамо Србија

БОЛИ ЈЕ ШТО СРБИ ВОЛЕ ПУТИНА: Милићева оптужила “ПУТИНОИДЕ” да је угрожавају а ПУТИНА за опасност по… (ВИДЕО)

Емисија “Ћирилица” која је емитована синоћ на Хепи телевизији, још једном је потврдила невиђену мржњу Јелене Милић према Владимиру Путина и свим Србима који га воле.

Loading...

НАТО лобисткиња која бомбардовање Србије представља као “Милосрдног анђела”, тврди да нас не трује осиромашени уранијум, пореди агресију  НАТО-а на СРЈ 1999 године са Чернобиљем, правда оне који су нас убијали и још нас убијају, константно изазива бес код сваког српског патриоте.

Како онда да се осећа сигурно у држави, која је 17 година након НАТО бомбардовања, водећа на листи смртности од рака, болести која је до 1999 године била ретка појава у Србији. Данас од те болести умиру све генерације у Србији, просто нема правила, чести су случајеви да деца од две,три године оболе и умру од рака. Последице агресије су катастрофалне и убијају нас много више него само бомбардовање, што је чињеница преко које Милићева олако прелази, чак покушава да нас убеди у супротно.

Све Србе који јој се противе и сматрају НАТО за злочиначку алијансу, назива “ПУТИНОИДИМА” јер јој је Владимир Путин трн у оку, као неко ко стоји на путу Новом светском поретку, НАТО алијанси, САД-у, да уведу “демонкратију” у целом свету.

Милићева је стигла чак и да пљуне на наше ветеране, назвавши их несретницима који тумарају као духови.

Уосталом погледајте емисију, која је обиловала болесним изјавама Јелене Милић

Извор:Србија јавља

Loading...
loading...
loading...