Издвајамо Србија

БОСАНКА ЗАЧЕПИЛА УСТА СВИМА: Од*ебите ви који сте 90-их сакрили своју децу, овај пут све вам ј*бем!

Књижевница и блогерка Мартина Млинаревић Сопта, написала је текст који је посветила сваком ратном хушкачу и послала им јасну поруку: Одјебите, нећемо рат!

Loading...

“Кад те синоћњи наслови на порталима слуде, најеже, доведу до несносне мучнине у стомаку и инсомније. Кад свакодневна ружноћа стварности ове земље пређе критичну тачку, као изморени речни насип, где гађење наспрам животарења у овом хаосу по први пут прелази у нелагодну и тешку неизвесност, налик нечему што смо мислили да се никад више у нашим животима неће поновити.

Кад најбитније ствари изјављују лицемерни мишеви, позивајући да не ескалира срање, мишеви који срање кувају сваки нови дан јер их само срање одржава на површини, мишеви који су оно срање деведесетих гледали из сигурних уточишта, добро заштићених властитих гузица, док су људи крварили да би данас они могли безочно да серу. И по животу, и по људима. Који су деведесетих сакрили и себе и своју децу, па данас у рат хушкају исте будале што су ономад остали и без деце, и без ума, и без удова.

А миром добили овај јад што га понекад и државом зовемо. Миром добили корупцију, непотизам, сиромаштво, лоповлук, и просјачење. Па све вам јебем, овај пут задужите својој фамилији оружје и пошаљите их да бране ваше болесне идеје.

Доведите своје клинце са престижних светских колеџа и скините их из фотеља одбора државних фирми, у руке им потурите калашњикове па нека гину за будалаштине које сањате.

Одјебите од мог оца који је тек дочекао пензију испуцалих руку и похабане душе јер никад ништа није добио у животу осим својим жуљевима, док сте ви шверцовали у име тзв. националних интереса и својих џепова.

Одјебите од свих других родитеља што растежу живот од првог до првог да им деца не осете тегобу постојања под вашом контролом, док ваша деца у напуцаним болидима возикају напућене старлете.

Одјебите од омладине која масовно уписује медицинску школу само да би могли да перу и масирају швапске старце, остављајући своје бабе и дедове са сузама у очима, док ваше бабе, таште, стричеви, ујаци, ујне и други, постају на папирима власници најлуксузнијих здања јер ни ваши имовински картони не могу да поднесу толико криминала. Неће ићи, мајмуни. Мало више памети овај пут, лако поводљиви народе. Нека наш једини патриотизам буде овај кров изнад свачије главе.

Наш индивидуални микросвет као једино бојно поље које треба да се брани. Нека породица буде једина домовина и застава на коју се кунемо. Једини рат онај у коме се боримо за што више пољубаца наше деце. И једина ескалација нереда нека се деси на кревету са вољеном особом.

А они нека гину. Можда овај други пут стварно буду имали више среће”.

 

Извор:Курир

Loading...
loading...
loading...