Издвајамо Србија

ДОКТОР ТОДОР ЈОВАНОВИЋ: Фармацеутска мафија зарађује на стварању нових болести! (ВИДЕО)

Гост емисије „Интервју“ био је примаријус др сци. медицине Тодор Јовановић, широј јавности познат као лекар и проналазач препарата TODOXIN®. Посветио је свој дугогодишњи научноистраживачки рад имунологији и вирусологији и дао велики допринос разумевању многих метаболичких и имунолошких процеса у људском организму.

Аутор је више књига, чланака и студија из области медицинских наука и неколико практичних приручника о исхрани и одржавању здравља. Вишедеценијски научни рад на пољу имунологије резултирао је проналаском препарата TODOXIN®, који је кроз своју дугогодишњу примену показао да је, као додатак исхрани здравих и болесних, делотворан у обнови енергетског баланса и јачању имунолошког система људског организма.

Препоручујемо да погледате цео интервју и сазнате више о опасностима са којима се суочава човечанство данас, о утицају ГМО хране и о плановима за депопулацију планете, како се стварају најопаснији вируси, о томе како можемо да излечимо најтеже болести и како да се боримо за очување нашег здравља, о здравој исхрани и здравим стиловима живота, о допингу професионалних спортиста, о биолошком ратовању, о случају несталог малезијског авиона, али и о бројним другим занимљивим темама.

 

Извор:Васељенска

loading...
Loading...