Издвајамо Србија

Држава да исплати нематеријалну штету грађанима због дискриминације и пропале параде поноса!

Јуче, у недељу неколико стотина активиста ЛГБТ популације окупирала је центар Београда, да би поново терорисала умове честитих и моралних грађана не би ли наметнула своју изопачену идеологију коју промовише уз помоћ страних амбасада пре свега Америке.

Никуда се није могло проћи, кордони су чак забранили верницима слободно кретање те им је једино било препуштено да протестују против ове постмодерне срамоте испред Цркве Светог Марка, дискриминишући као “потенцијалну опасност“ за ЛГБТ протестанте. Наравно није се узимало у обзир то што им је сама забрана слободе кретања заправо повреда њихово основног личног права као и право сваког другог суграђанина Србије а то је да слободном вољом промени свој положај са једног места на друго.

То је доказ да, наравно Устав не важи подједнако за све и да су њиме само заштићени миљеници страних амбасада и западњачких агентура. Зашто рецимо полиција није интервенисала када је канадска феминисткиња сликала своје непривлачно обнажено тело испред Храма Светог Саве? Зар то није директно ругање Православљу као темељу српског идентитета?

Оно што се десило јуче у центру Београда може се правно квалификовати као повреда јавног реда и мира. У Кривичном закону стоји: “Прекршај против јавног реда и мира – јесу противправна дела којима се на јавном месту угрожава или нарушава јавни ред и мир, ствара узнемиравање или угрожава сигурност грађана, омета кретање грађана на јавним местима, вређа морал или се на други начин нарушава јавни ред и мир“.

Организатори ове “Параде разврата и неморала“ су испунили све тачке повреде јавног реда и мира. Забрањена је слобода кретања грађана који су и поред ове забране провоцирани оваквим скупом. Вређао се морал истих тих грађана јер све што се ради противном већине односно оним што они не желе није ништа до узнемиравање истих.

Ту проблемима није био крај. Ово насилно промовисање ЛГБТ идеологије нас је коштало из државног буџета, тричавих четири стотине хиљада евра само за полицијско ангажовање. За шта? Да би штитили пар стотина исфрустрираних појединаца због своје друштвене неприхваћености, да се шепуре заставама дугиних боја? Познато је да су многи ти хомосексуалци против ЛГБТ невладине заједнице јер манипулишу њиховим проблемима зарад ничег другог до остварења личне добити илити противправне имовинске користи.

Јучерашњи прајд је такођер показао праву слику те друге “Европске Србије“ и како би се она понашала када би била пука већина. Наиме учесници геј параде, у улици краља Милана звиждали су и викали на непознатог момка који је махао српском заставом. Што у преводу значи да им је све српско мрско, посебно православље и да сви који су против неморала и разврата требају бити маргинализовани као “екстремисти“.

Предводници Прајда и њихови главни лобисти који су шетали са активистима “у знаку подршке“ су све сам бисер до бисера. Била је присутна министарка Ана Брнабић која је гле чуда заборавила поводац. Такође међу угледнима се појавио и Небојша Крстић, маркетиншки СНС стручњак, затим лидер неолиберално-екстремистичке ЛДП странке, Чедомир Јовановић и маскота целокупног протеста Мирјана Карановић која је викала преко микрофона из некаквог камиона на жену која јој је само упутила замерку “ Да она као глумица неби требала да заступа геј пропаганду“.

Горан Милетић заштитник људских права само за одабране и америчким оком пробране је на крају поднео извештај да је “парада прошла без инцидента“. Наравно скривајући то да су овим прајдом изгубили апсолутно све. Ништа нису могли да промене јер добро знају да против ове целокупне лакрдије од феште јесте деведесет и девет посто српског становништва.

Све у свему, када се на крају резимира. Скупила се шачица од пар стотина људи који су малтретирали цели град својом целодневном шетњом ради свирања свираљки и ношења застава “дугиних боја“.

После овог кикса западњачке неморалне пропаганде и лакрдије од целокупне феште не преостаје ништа друго него да се грађанима исплати нематеријална штета због узнемиравања јер није целокупно становништво Београда заслужило да буде дискриминисано због пар стотине њих “угрожених“.

 

Извор:Васељенска

Loading...
Loading...