Издвајамо Свет

ДУГИН: Механизам грађанског рата у Европи је покренут, прекасно је да се заустави! (ВИДЕО)

Поздрављам. Гледате Дугинове смернице.

Последњих неколико дана у Европи, и што је најважније, у Француској и Немачкој једно за другим, следили су: терористички напад, масакр, експлозија, бомбаш самоубица, пуцњава, талачка криза.

Терориста је 14. јула у Ници убио више од 80 људи камионом. Авганистанац наоружан секиром је 18. јула у Баварској напао путнике у возу. Пре недељу дана, осамнаестогодишњак је отворио ватру у Мекдоналдсу у тржном центру и убио 9, а ранио 35 људи, углавном тинејџере турског и албанског порекла.

Петнеаестогодишњак, саучесник минхенског стрелца је планирао напад у Штутгарту. Избеглица из Сирије је 24. јула је у кебаб ресторану мачетом усмртио трудну конобарицу из Пољске. Готово истовремено се догодио још један напад у Немачкој тог дана, у Ансбаху, када је повређено 12 људи.

Двоје терориста арапског порекла, који су се заклели на верност Даешу, је 26. јула извршило напад на цркву у Сент-Етјен-ди-Рувреју, на северу Француске, а свештеника брутално убили. Непозната особа је 27. јула пуцала у тржном центру у Шведској. Истог дана, у баварском граду Цирндорфу, непознате особе су детонирале експлозивну направу у близини канцеларије за мигрантска и избегличка питања.

Шта се то догађа у Европи? А, у ствари је све обо било прилично предвидиво. Европа се неумитно приближава грађанском рату. Шта је суштина тог рата? Да бисмо разумели, потребно је обратити пажњу на две главне силе које омогућавају овај рат и постају његова основа.

С једне стране, то су хорде миграната са Блиског истока и из Северне Африке. Са друге стране су европски националисти, чији утицај и решеност расту сразмерно порасту броја миграната. И, ево једначине: што више миграната, више националиста; што више мигрантског насиља, хистеричнији и окрутнији ће бити одговор националиста.

И, најважније: за спас Европе, или барем за успостављање равнотеже у тренутној ситуацији, свака ментално здрава европска влада треба одмах да заустави имиграцију. Ситуација је сада критична, након свега. Али, оно што видимо је да европске вође само непрестано понављају да је ”већина миграната добра и другачија” и да је потребно “више толеранције”. Немачки канцелар Ангела Меркел је 28. јула изјавила да неће бити промене имигрантске политике.

Џорџ Сорош и амерички политичари се понашају као идеолози пораста миграција и идеолози великих слобода за мигранте. Они притискају Европу да постане толерантнија и отворенија. Како Европа следи Вашингтон и Сороша, експлозије и крвави масакри постају свакодневна појава за модерне Европљане. Мало по мало, то ће довести до Европског пролећа, тачније до грађанског рата у пуном облику.

Који су циљеви оних који тврдоглаво повећавају могућности за опасност од терориста и пораст насиља у Европи? Само им је један циљ: да доведу Европу до краја, коначно је униште и да исти крвави покољ са Блиског истока пренесу у Европу.

Још једном имамо прилику да видимо омиљено америчко геополитичко оружје, које је експлодирало арапски свет и већ уништило неколико држава: Ирак, Либију, Јемен и Сирију.

То америчко оружје је радикални исламистички фундаментализам, салафизам и вахабизам, чији су пропагандни “бренд” и “лого” Даеш, Исламска држава, Даеш – забрањени у Русији. Они су језгро сваког екстремистичког деловања које изврше мигранти, или једноставно то припишу себи, јер им то побољшава имиџ.

Али, исте те силе стоје иза европских националиста, посебно иза њихових екстрема, нео-нациста и ксенофобних варијанти национализма. Сетимо се Брејвика, чији је следбеник недавно у Минхену покушао да убија. Такви екстремни нео-нацисти су окренути ка Сједињеним државама и Израелу, а патрони су им обавештајне службе ових држава.

Тако је Европа стешњена са две стране, али од стране једног те истог организатора. С једне стране, Вашингтон и Сорош потпирују имиграцију и екстремисте из иностранства који припадају Даешу, а са друге стране, подржавају екстремну десницу и хушкају их и против миграната и против америчког непријатеља: Русије. Овај сценарио је већ био коришћен на украјинским нацистима из Десног сектора, који је у Русији забрањен као и Даеш.

Да обратимо пажњу и на географију ових напада: Француска, Немачка, Немачка, Француска, Немачка, тачка. Зашто у овим земљама? Јер, након Брегзита, Европа има прилику да се некако одвоји од америчке контроле која је дави, и онда као и увек, два стуба континенталне Европе, праве Европе остају Фрацуска и Немачка, које су под најмањом контролом англо-саксонске доминације.

Сада су на црној листи Вашингтона. Као што Џон Кери обично каже “механизам је покренут”.Овог пута, механизам је грађански рат у Европи који је, у садашњој ситуацији готово неизбежан. Још миграната, још терористичких напада. И обе ствари само расту.

Пријатно, ово је била Дугинова смерница о предстојећем грађанском рату у Европи.

И, да ли се ово може зауставити? Можда је прекасно. Али, у сваком случају, једина шанса за спас је напуштање Сједињених држава и НАТО вртоглавом брзином. Да ли сте спремни? Ако нисте, постаћете Либија. Ништа лично.

 

Извор:Катехон

Loading...
loading...

7 Comments

Click here to post a comment

  • Excellently written article, doubts all bloggers offered the identical content since you, the internet has to be far better place. Please stay the best!

  • Extra aggressive, debilitating therapy should be undertaken against huge tumors, as well as with this, survival chances of women with massive tumors are worse than people of ladies with smaller tumors. This is where dance oes co in.We have a suggesting where I e from, “nothing is hard for the one who knows how.” The trend in the mobile sports market has been one that Mickey Charles had prognosticated back in 2008, predicting that it would be one of the largest areas of growth in the world of sports technology. Even right after biopsy and microscopic exam, it is actually challenging to predict how a tumor will develop. All Of The steep base comes armed with three concave “tip” and also three facing outward extension from your “antennae. So, each and every fan has a craze to buy the jersey. The websites which charge you a one ti fee offer unlimited downloads to we. It often creates false-negative outcomes: in girls beneath 50, mammography is most likely to miss 20 to 25 percent of current cancers, and in girls over 50, it misses 8 to 10 percent. The foxtrot is a dance with motionless expression; the foxtrot is inventive and wonderful, while improvising within the pulse of the lody.
    Cheap Jerseys

  • ДУГИН: Механизам грађанског рата у Европи је покренут, прекасно је да се заустави! (ВИДЕО) – СРБИЈА ЈАВЉА

Loading...