loading...
Издвајамо Свет

ИСПОВЕСТ: Открио сам тужилаштву који политичар је наручио убиство Ђинђића! Али сви то скривају!

Бивши “земунац“ рекао да његова породица добија претње и да ако се тужилаштво плаши да открије политичку позадину атентата, ни он неће да излаже породицу опасности!

Милош Симовић, бивши припадник “земунског клана“ који казну служи у затвору Забела, јуче није желео да сведочи пред Специјалним судом о убиству Славка Ћурувије, незадовољан јер тужилаштво не жели да открије политичку позадину убиства премијера Зорана Ђинђића.

– Још крајем 2010, кад сам се предао, обавио сам разговор с представницима тужилаштва и тада сам им рекао који је политичар наручио убиство прмеијера. Мислио сам да их интересује истина о томе, јер мене само занима да се октркије истина. Ако се они плаше да поведу истрагу против политичара, не желим ни ја да се излажем, моја породица је напољу – рекао је јуче Милош Симовић, кога су четворица затворских стражара спровела до судске говорнице.

Разочаран сам

Симовић је открио да његов брат и он добијају претње због сведочења јер су им “породице на слободи.“

– Немам шта да кажем, разочаран сам. Нити сам видео ко је извршио убиство Ћурувије, нити како се догодило. Све што знам чуо сам од Милорада Улемека Легије и Душана Спасојевића. О убиству Ћурувије сам само говорио у оквиру позадине атентата, јер сам мислио да их интересује истина о убиству Ђинђића – рекао је Симовић.

 

 

Извор: Srbija Danas